Здравейте днес един приятел ми подари чисто нови елипси (купи си музиката преди колата,обаче колата се оказа с JBL - ки и тези ми ги подари ""Thunder 6x9" 4-way speaker 4oma impedance 280W max"" - Това пише отзад на магнитите.Чисто нови са от кутията.Аз доволен,доволен бързам даги вържа на типока отзад че тия сега са ми много смотани.Вързах ги с жиците без да ги монтирам,ама свиреха много тъпо струва ми се че са прекалено силни за директна връзка към цд-то,никъкъв бас.То тези 280W със сигурност не са реални,но незнам колко им е номинала.ЦД-то ми е JVC KD-G333.В гугъла рових рових и дори изображение на модела неможах да намеря.Незнам дали им трябва усилвател,вие какво мислите?Четох книжката на цд-то, уж 50W на канал,ама пък пише продължителна изходна мощност- 19W на канал върху 4 ома.Ако за тези елипси които ми подариха трябва услилвател,какви да си купя които да си свирят прилично и да си имат лекичък бас.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация за елипси?
Collapse
X
-
Re: Информация за елипси?
pecata написа:Здравейте днес един приятел ми подари чисто нови елипси (купи си музиката преди колата,обаче колата се оказа с JBL - ки и тези ми ги подари ""Thunder 6x9" 4-way speaker 4oma impedance 280W max"" - Това пише отзад на магнитите.Чисто нови са от кутията.Аз доволен,доволен бързам даги вържа на типока отзад че тия сега са ми много смотани.Вързах ги с жиците без да ги монтирам,ама свиреха много тъпо струва ми се че са прекалено силни за директна връзка към цд-то,никъкъв бас.То тези 280W със сигурност не са реални,но незнам колко им е номинала.ЦД-то ми е JVC KD-G333.В гугъла рових рових и дори изображение на модела неможах да намеря.Незнам дали им трябва усилвател,вие какво мислите?Четох книжката на цд-то, уж 50W на канал,ама пък пише продължителна изходна мощност- 19W на канал върху 4 ома.Ако за тези елипси които ми подариха трябва услилвател,какви да си купя които да си свирят прилично и да си имат лекичък бас.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
pecata написа:Ами търсих модела в нета,ама нищо не открих за него дори в гугъла и затова пиша тук.Как мога да ги вържа "тарикатски",да видя как ще свирят и ако неми хареса ще търся усилвател?Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
...
Автомагнитолы / JVC КД-G333 Техническое описание Техническое описание Совместимость с дисками CD-R/RW благодаря схеме усиления сигнала ADS. Индикация CD и MP3 текста и тегов. Максимальная выходная мощность 50 Вт х 4. Номинальная выходная мощность 20 Вт х 4.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
от тъндърите недей да чакаш качество,че мембраните са им едни.........мале мале.В топло време мембраните се раздвижват добре и има бас ама като захладнее свирят като стар веф.......абе на харизан кон.........нали така.Единствено гледай да спазиш поляритета на колоните и радиото и ще се получи нещо що годе прилично.На хечбеците за качествена музичка се иска по сериозна инвестиция. Гледай само добре да ги захванеш с винтовете за да не тракат. Успех с монтажаФИАТ БРАВО 1.4-ГОЛЕМИЯ МОТОР
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар