Не ми работи нулирането на помощния километраж (Брава) и се налага да помня преди колко км. съм зареждал и т.н. При натискне на лостчето, усещам че се включва контакта. Та въпро ми е: този брояч дали се управлява от ЕКУ-то или е нещо по-просто в таблото и има смисъл да го отварям?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нулиране на километраж
Collapse
X
-
Mitko написа:bright написа:Crash73, обади ми си когато си във Варна да те почерпя от сърце!!! Благодаря ти за съвета - всичко си работи както трябва, ама като съм свикнал на другите броячи, щях да си утрепя почивката и пак нищо нямаше да стане.Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
bright написа:Crash73, обади ми си когато си във Варна да те почерпя от сърце!!! Благодаря ти за съвета - всичко си работи както трябва, ама като съм свикнал на другите броячи, щях да си утрепя почивката и пак нищо нямаше да стане.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Абсолютно, както казва Crash73, и аз бях се засилил да разглобявам... добре че един път задържах 2-3 секунди и се нулира. После прочетох ръководството и там го пишеше...Както казваме в нашия занаят: Два дни дебъгване спестява цял час четене на хелпAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар