yorik написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кар-аудио за Браво
Collapse
X
-
yorik написа:...мисля, че до утре следобед ще си ги сложил ...просто като ги имаш в наличност те човърка отвътре...и айде в понеделник да се похвалиш как е ...п.с....зачудих се дали вече не глобяват и за силна музика в колатаНа мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
-
Така значи най накрая приключих с монтажа на всички елементи а те са; Плеар -JVC KD-G332 (нисък клас но свири добре) Предни говорители ниско и средночестотни на Радимекс по 50 вата РМС 6.5инча Задни говорители LG елипсовидни по 50 вата мисля че бяха Високочестотни говорители на оригиналните места в таблотоС тези компоненти и доста време труд положен от мен мисля,че успях да "сътворя"една качествена според мен музика за не много пари(220 лева горе долу)Естествено ми е ясно че не е с качеството на скъпи компоненти но свири наистина добре. На местата на предните врати спокоино влизат 6.5 инчови говорители вместо много трудните за намиране елипси 5 на 7.Благодаря за съветите на колегата AnaboliyПускам и някоя снимчица за да придобиете представа за какво иде реч. Кабелите за елипсите до отзад са два квадрата а за мое улеснение съм монтирал и щипки за да мога да разкачам кабелите като свалям кората.А нея съм я тапицирал с черна вата за да не се виждат говорителите защото в противен случаи има много голяма вероятност да остана без тях и стъклоНа мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
-
сорри за глупавото въпросчено я кажете с какво си режете кората?защото не искам да я режа ама като гледам как добре ви се е получило и сигорно звука си струва ...одзаде съм с оригиналните те се чуват ама др. си е да си сложиш едни по мошни и да не им пречи тия пласмаси измислените...и се още се чудя дали да я резна тая кора...хем неща да не ми разбият колата зарад тия смешни говорителихем искам
Коментар
-
Ако одобрите бих искал да изразя и аз мнение Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Мога да твърдя че имам наблюдения върху плеарите на Pioneer и мога да твърдя, че колко по-стар е модела, толкова по-добре. Лично аз съм разочарован от сериите миналата и тази година ( дори сегашния нисък клас няма изход за усилвател Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 )Аз лично в колата съм с Pioneer DEH-2800 ( http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019495 ) и до преди броени дни го имаше в наличност на цена от 209 лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 А новите модели са по 170-180.Иначе съм голям мераклия на стария 4800 но никъде не мога да го намеря Yellow_Flash_Colorz_PDT_41Fiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
Колега гледаи тук може и да излезе нещо http://www.tuning.bg/forum/viewforum...8578018c00d458На мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
-
gamencerista написа:Ако одобрите бих искал да изразя и аз мнение Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Мога да твърдя че имам наблюдения върху плеарите на Pioneer и мога да твърдя, че колко по-стар е модела, толкова по-добре. Лично аз съм разочарован от сериите миналата и тази година ( дори сегашния нисък клас няма изход за усилвател Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 )Аз лично в колата съм с Pioneer DEH-2800 ( http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019495 ) и до преди броени дни го имаше в наличност на цена от 209 лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 А новите модели са по 170-180.Иначе съм голям мераклия на стария 4800 но никъде не мога да го намеря Yellow_Flash_Colorz_PDT_41Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар