Кажете според вас какво да си сложи, като музика в Бравото всеки който е решил да модернизира фабричното???Модели, цени, предложения ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кар-аудио за Браво
Collapse
X
-
Преди две седмици след едногодишно мислене, се реших да си купя CD и си смених оригиналния касетофон с Sony CDX-GT620U :http://www.sony.com.hk/caraudio/chi/...pgЧестно казано изобщо не съжалявам. Свири изключително добре на заводските колони. Има си дистанционно и USB. Малко развалих визията на таблото, но си струва. А и цената е много прилична- 269 лв от Технополис.ПоздравиКупи си FIAT,за да не те е яд!
Fiat Bravo 1.6SX '97(Бензин)
-
Fiat_Bravist написа:Преди две седмици след едногодишно мислене, се реших да си купя CD и си смених оригиналния касетофон с Sony CDX-GT620U :http://www.sony.com.hk/caraudio/chi/...pgЧестно казано изобщо не съжалявам. Свири изключително добре на заводските колони. Има си дистанционно и USB. Малко развалих визията на таблото, но си струва. А и цената е много прилична- 269 лв от Технополис.ПоздравиFiat Stilo Abarth 2,4 170hp!
Коментар
-
PanCakes,Аз лично ползвам Alpine CDE-9871R:Цената му е прилична общо взето - 290 лв. Преди година като си го купих го взех главно, защото е със зелени светлини и на тъмно се вписва идеално на останалите светлини в колата, а и на светло също доста добре прелива. Като свирня съм доволен, ползвам фабричните колони отпред + някакви малки Херцове отзад, усилвател нямам и звука е приличен. Единствения минус, който мога да отбележа е, че няма часовник (или поне вече година не мога да го открия ), което е малко неприятно като се има предвид, че на Бравото часовника му е във фабричния касетофон, но се свиква бързо. Ето малко снимки:Както виждаш снимката е правене вечер със светкавица, но дневна светлина изглежда доста по-добре, но все пак за да добиеш някаква представаА ето и снимка на тъмно как се вижда:Повече информация за плеъра може да намериш тук: http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=11&prodid=506
Коментар
-
Аз искам да ви попитам като сте с други плеари ,наложи ли ви се да превръзвате оригиналната евробукса от касетофона на бравото.Защото аз си взех плеар със евробукса и се чудя дали трябва да сменям някоя жица.И другият ми въпро е каде излизат от пред кабелите за задните колони на браво,защото от зад ги открих но от пред ми се губят Благодаря предварителноНа мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
-
PATSO85 написа:Аз искам да ви попитам като сте с други плеари ,наложи ли ви се да превръзвате оригиналната евробукса от касетофона на бравото.Защото аз си взех плеар със евробукса и се чудя дали трябва да сменям някоя жица.И другият ми въпро е каде излизат от пред кабелите за задните колони на браво,защото от зад ги открих но от пред ми се губят Благодаря предварителноRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
...за евробуксата няма да имаш никакъв проблем, все пак за това е евробукса ...бих ти препоръчал обаче да си сложиш едни добри колони на задната кора и ще имаш страхотен звук (все пак оригиналните са правени за друг тип радио и това си дава отражение)...аз съм с две JBL по 175 вата максимална мощност, като останалите колони по колата не ги пипаш, просто увеличаваш леко задните и си О.К.Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp
Коментар
-
yorik написа:...за евробуксата няма да имаш никакъв проблем, все пак за това е евробукса ...бих ти препоръчал обаче да си сложиш едни добри колони на задната кора и ще имаш страхотен звук (все пак оригиналните са правени за друг тип радио и това си дава отражение)...аз съм с две JBL по 175 вата максимална мощност, като останалите колони по колата не ги пипаш, просто увеличаваш леко задните и си О.К.На мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар