Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кар-аудио за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кар-аудио за Браво

Кажете според вас какво да си сложи, като музика в Бравото всеки който е решил да модернизира фабричното???Модели, цени, предложения ???
    Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!

Преди две седмици след едногодишно мислене, се реших да си купя CD и си смених оригиналния касетофон с Sony CDX-GT620U :http://www.sony.com.hk/caraudio/chi/...pgЧестно казано изобщо не съжалявам. Свири изключително добре на заводските колони. Има си дистанционно и USB. Малко развалих визията на таблото, но си струва. А и цената е много прилична- 269 лв от Технополис.Поздрави
    Купи си FIAT,за да не те е яд!
    Fiat Bravo 1.6SX '97(Бензин)

Коментар

Fiat_Bravist написа:
      Преди две седмици след едногодишно мислене, се реших да си купя CD и си смених оригиналния касетофон с Sony CDX-GT620U :http://www.sony.com.hk/caraudio/chi/...pgЧестно казано изобщо не съжалявам. Свири изключително добре на заводските колони. Има си дистанционно и USB. Малко развалих визията на таблото, но си струва. А и цената е много прилична- 269 лв от Технополис.Поздрави
      хмм аз мислех нещто "Алпин" или "Пайнер" но се чудя все още

Коментар

И аз съм с подобно CD като на колегата, но по-стария модел - GT616U. Много съм доволен. Тормозя го вече цяла година. Алпин също е добър избор. Иди в магазина, чуй ги, разцъкай ги и хвани едно за ушите. Успех! USB входа е голямо предимство.
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

ми нз. чувал съм че тия на сони драскат дисковете и много прескачали...има ли нещто такова или...?

Коментар

Ами то затова е с USB, че последното, което ще ти трябва, е диск - кой използва в днешно време дискове вече :D
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

PanCakes,Аз лично ползвам Alpine CDE-9871R:Цената му е прилична общо взето - 290 лв. Преди година като си го купих го взех главно, защото е със зелени светлини и на тъмно се вписва идеално на останалите светлини в колата, а и на светло също доста добре прелива. Като свирня съм доволен, ползвам фабричните колони отпред + някакви малки Херцове отзад, усилвател нямам и звука е приличен. Единствения минус, който мога да отбележа е, че няма часовник (или поне вече година не мога да го открия ), което е малко неприятно като се има предвид, че на Бравото часовника му е във фабричния касетофон, но се свиква бързо. Ето малко снимки:Както виждаш снимката е правене вечер със светкавица, но дневна светлина изглежда доста по-добре, но все пак за да добиеш някаква представаА ето и снимка на тъмно как се вижда:Повече информация за плеъра може да намериш тук: http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=11&prodid=506

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Аз искам да ви попитам като сте с други плеари ,наложи ли ви се да превръзвате оригиналната евробукса от касетофона на бравото.Защото аз си взех плеар със евробукса и се чудя дали трябва да сменям някоя жица.И другият ми въпро е каде излизат от пред кабелите за задните колони на браво,защото от зад ги открих но от пред ми се губят Благодаря предварително
                На мъж които знае как да чука винаги ще му отворят

Коментар

PATSO85 написа:
                  Аз искам да ви попитам като сте с други плеари ,наложи ли ви се да превръзвате оригиналната евробукса от касетофона на бравото.Защото аз си взех плеар със евробукса и се чудя дали трябва да сменям някоя жица.И другият ми въпро е каде излизат от пред кабелите за задните колони на браво,защото от зад ги открих но от пред ми се губят Благодаря предварително
                  Ако е евробукса, би трябвало всичко да е същото. Огледай го за всеки случай, а колкото до кабелите аз си прокарвах свой , защото оригиналните ми бяха тънки а и като теб не ми се търсиха къде са 2 чинча към усилвателя и готово
                  Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                  Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

...за евробуксата няма да имаш никакъв проблем, все пак за това е евробукса ...бих ти препоръчал обаче да си сложиш едни добри колони на задната кора и ще имаш страхотен звук (все пак оригиналните са правени за друг тип радио и това си дава отражение)...аз съм с две JBL по 175 вата максимална мощност, като останалите колони по колата не ги пипаш, просто увеличаваш леко задните и си О.К.
                    Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Player - SonyКолони - Hertz или SonyСубуфер - Boschmann (за цената си е перфектен)Усилвател - Thunder (за цената си е перфектен)Всичко останало е врели-некипели ...

Коментар

yorik написа:
                        ...за евробуксата няма да имаш никакъв проблем, все пак за това е евробукса ...бих ти препоръчал обаче да си сложиш едни добри колони на задната кора и ще имаш страхотен звук (все пак оригиналните са правени за друг тип радио и това си дава отражение)...аз съм с две JBL по 175 вата максимална мощност, като останалите колони по колата не ги пипаш, просто увеличаваш леко задните и си О.К.
                        Точно това смятам да направя но не ми се занимава да прокарвам кабели и за това ще потърся оригиналните.Кората ми си има две дупки за елипси ,които ме дразнеха и съм си ги тапицирал с плат.Там ще сложа две елипси на HERTZ ,на таблото мисля да сложа две пищялки и ако случаино ми остане някои лев ще си сменя и предните колони с елипси на HERTZ

Коментар

...няма да съжаляваш, но е хубаво да имаш и пищялки отпред, макар и тихо...
                          Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Да и пищялки си взех преди малко ,но за съжаление днес няма да имам време да монтирам всичко

Коментар

...мисля, че до утре следобед ще си ги сложил ...просто като ги имаш в наличност те човърка отвътре...и айде в понеделник да се похвалиш как е ...п.с....зачудих се дали вече не глобяват и за силна музика в колата
                              Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Working...
                              X