Здравейте, от 2 дни имам Fiat Brava 1.2 1999 г. и освен стандартните неща за подмяна имам 2-3 проблема, които искам да обсъдя и с вас. Като за начало, има проблем с термостата или нещо по него, защото от София към Пловдив изкарваше мотора направо на замръзване, когато спрях на McDonalds да се изпикая, после като запалих скочи в червените сектори на скалата, след 10 секунди падна под средата и после пак се влачеше ниско долу... В Пловдив вече беше почти нормално, но като цяло прави каквото иска. Втория проблем е радиото, то е AD 182 H2 (1998-2000) като сравнявам по снимките и изобщо няма ток в него. Ако може някой да ми обясни къде да ровя за бушоните на радиото за да разбера работи ли, не работи ли, ще иска ли код или какво.И другото, което ми е интересно е в Пловдив от къде и за колко пари мога да купя заден ляв стоп, тъй като е чупен на 1 място. Знам, че са пакет трите и че в Дин Експрес струват над 200 лева.
Иначе като цяло след днешния преглед в сервиз, засега е обнадеждаващо, че само един маншон и един тампон са за смяна и иска лека регулация на волана. Много ме кефи колата!

Коментар