Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не ми работят задните чистачка,светлини и нагреватели.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не ми работят задните чистачка,светлини и нагреватели.

Та на пунтото леко зачезнаха задните светлини , чистачката не баца и днес в дъжда пуснах нагревателите отзад и те не работят.И понеже имах лек инцидент преди нова година с задната броня - която като я оправих леко вратата не се затваряше лесно и понякога по-силно трябва се тръшне - Всичките тез работи имат ли връзка с долу в ляво има едни 4 метални с 1 пластмасово палче (сори ма не му знам името ) та ако там няма хубав контакт тез 3те неща ли няма да работят или само някой и кои.За да знам информативно де да се ровя после.Иначе ще трябва се поизчука леко май за да се напасне както трябва
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

мисля, че е от него защото бях натъпкал веднъж багажника с багаж и една от дръжките прекъсваше контакта точно на тези пластини и нямаше чистачка и помпичка за дюзите, за стоповете незнам пробвай да регулираш вратата на багажника според мен е там проблема успех
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Мда натам съм се ориентирал - но по ми е интересно задните светлини оттам ли минават или имаше датчик ли как беше като включиш на задна което се прецакваше И мерси за модернирането на заглавието ма толкоз късно тва успях да измисля - не знаех тез 3 дали се съберат в заглавието на темата.

Коментар

nasty написа:
        Мда натам съм се ориентирал - но по ми е интересно задните светлини оттам ли минават или имаше датчик ли как беше като включиш на задна което се прецакваше И мерси за модернирането на заглавието ма толкоз късно тва успях да измисля - не знаех тез 3 дали се съберат в заглавието на темата.
        Значи може и да греша но мисля,че от там минава сигнала за всичко по багажната врата. Съответно Стопове , задна светлина и прочие трябва да са през кабели по купето до там . Да не са бушони или релета пък ??

Коментар

На мен на бравото ми работят светлините и пръскалките като съм с вдигнат капак но не се сещам за чистачката май и тя се работеше.
          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

На Пунто 1 задните светлини (мигачи, габарити, стопове и задна) работят и при отворен капак, така че при светлините проблемът е на друго място, не в контактите.
            Lupo - The Monster
            Е83 3D

Коментар

Ахам значи от друго е проблема с задните ,нагревателите и чистачката ги установихме Мерси

Коментар

6ma7ka7a написа:
                На мен на бравото ми работят светлините и пръскалките като съм с вдигнат капак но не се сещам за чистачката май и тя се работеше.
                Работи тя дръжки-няма такъв филм освен ако нещо е пипано по колата.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                  6ma7ka7a написа:
                  Работи тя дръжки-няма такъв филм освен ако нещо е пипано по колата.
                  Аз за чистачката съм сигурен, че при отворен багажник не работи

Коментар

Working...
                  X