Та на пунтото леко зачезнаха задните светлини , чистачката не баца и днес в дъжда пуснах нагревателите отзад и те не работят.И понеже имах лек инцидент преди нова година с задната броня - която като я оправих леко вратата не се затваряше лесно и понякога по-силно трябва се тръшне - Всичките тез работи имат ли връзка с долу в ляво има едни 4 метални с 1 пластмасово палче (сори ма не му знам името ) та ако там няма хубав контакт тез 3те неща ли няма да работят или само някой и кои.За да знам информативно де да се ровя после.Иначе ще трябва се поизчука леко май за да се напасне както трябва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ми работят задните чистачка,светлини и нагреватели.
Collapse
X
-
мисля, че е от него защото бях натъпкал веднъж багажника с багаж и една от дръжките прекъсваше контакта точно на тези пластини и нямаше чистачка и помпичка за дюзите, за стоповете незнам пробвай да регулираш вратата на багажника според мен е там проблема успехRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
Мда натам съм се ориентирал - но по ми е интересно задните светлини оттам ли минават или имаше датчик ли как беше като включиш на задна което се прецакваше И мерси за модернирането на заглавието ма толкоз късно тва успях да измисля - не знаех тез 3 дали се съберат в заглавието на темата.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:Мда натам съм се ориентирал - но по ми е интересно задните светлини оттам ли минават или имаше датчик ли как беше като включиш на задна което се прецакваше И мерси за модернирането на заглавието ма толкоз късно тва успях да измисля - не знаех тез 3 дали се съберат в заглавието на темата.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
-
6ma7ka7a написа:На мен на бравото ми работят светлините и пръскалките като съм с вдигнат капак но не се сещам за чистачката май и тя се работеше.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:6ma7ka7a написа:На мен на бравото ми работят светлините и пръскалките като съм с вдигнат капак но не се сещам за чистачката май и тя се работеше.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар