Здравейте,От доста време насам събирам смелост (а и пари ) за ксенон на Бравото и като че ли колуминативния момент наближава :D В тази връзка ми се ще да подготвя количката за максимален ефект от тях и предотратяване до максимална степен на бъдещи проблеми и искам да се консултирам с вас по няколко неща, ако можете да споделите опит и мнение по тях ще е супер! 1) Към момента съм се спрял на офертата от xenon.bg. Цената от 200 лв + монтаж и гаранция ми се се струва прилична. Имате ли някакви впечатления от работата им и самия ксенон пакет, който ползват (китайски предполагам).2) Доста се рових и четох из по-горните теми, но не открих никъде да е коментирано дали при слагане на ксенонова система фаровете ще могат да се регулират електронно през таблото както на обикновенните? Предполагам, че това е общо за всеки вид, ако ли не ще питам самите xenon.bg 3) Как стои въпросът с дългите фарове при липса на Би-Ксенон?4) Можете ли да ми препоръчате място, където може да се направи диагностика на моментната ми ел. система, защото не ми се ще един бъдещ ксенон (предполагам по гладен за енергия) да се прецака от кофти ел. система или още по-лошото, ако ел. системата е на кантар, ксенона да я доопропасти )5) Подобна молба като на номер 4, но този път за самите фарове. Знаете ли читаво място, къде евентуално могат да ми приложат прочистят качествено фаровете и рефлекторите? Прочетох темата в тази секция за това, но при все че е написана доста подробно и разбираемо, предпочитам да се направи от майстор, пък и си нямам много вяра 6) Фаровете ми са обикновенни (без лупи) и определено искам да съчетая ксенона с лупи към момента. Тук имам два въпроса- Има ли видима разлика за шофьора (за насрещните сигурно има) при ксенон с лупи и без лупи- Към момента все още не мога да намеря подобни фарове, а пък желанието за ксенон расте и най-вероятно ще изправари лупите - дали е възможно и до каква степен трудно, да се сложат фарове с лупи след поставянето на ксенон?Сигурно някои от въпросите ми ще ви се сторят глупави, други не, но в крайна сметка не съм много ясно и предпочитам да питам (с риск да стана за смях) и събера информация преди да тръгна да правя нещо А и между другото, аз самия не вярвах, че имам чак толкова много въпроси. Дано не съм ви отегчил. Поздрави,Сашо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подготовка за ксенон?
Collapse
X
-
Re: Подготовка за ксенон?
BolgAryan написа:Здравейте,От доста време насам събирам смелост (а и пари ) за ксенон на Бравото и като че ли колуминативния момент наближава :D В тази връзка ми се ще да подготвя количката за максимален ефект от тях и предотратяване до максимална степен на бъдещи проблеми и искам да се консултирам с вас по няколко неща, ако можете да споделите опит и мнение по тях ще е супер! 1) Към момента съм се спрял на офертата от xenon.bg. Цената от 200 лв + монтаж и гаранция ми се се струва прилична. Имате ли някакви впечатления от работата им и самия ксенон пакет, който ползват (китайски предполагам).2) Доста се рових и четох из по-горните теми, но не открих никъде да е коментирано дали при слагане на ксенонова система фаровете ще могат да се регулират електронно през таблото както на обикновенните? Предполагам, че това е общо за всеки вид, ако ли не ще питам самите xenon.bg 3) Как стои въпросът с дългите фарове при липса на Би-Ксенон?4) Можете ли да ми препоръчате място, където може да се направи диагностика на моментната ми ел. система, защото не ми се ще един бъдещ ксенон (предполагам по гладен за енергия) да се прецака от кофти ел. система или още по-лошото, ако ел. системата е на кантар, ксенона да я доопропасти )5) Подобна молба като на номер 4, но този път за самите фарове. Знаете ли читаво място, къде евентуално могат да ми приложат прочистят качествено фаровете и рефлекторите? Прочетох темата в тази секция за това, но при все че е написана доста подробно и разбираемо, предпочитам да се направи от майстор, пък и си нямам много вяра 5) Фаровете ми са обикновенни (без лупи) и определено искам да съчетая ксенона с лупи към момента. Тук имам два въпроса- Има ли видима разлика за шофьора (за насрещните сигурно има) при ксенон с лупи и без лупи- Към момента все още не мога да намеря подобни фарове, а пък желанието за ксенон расте и най-вероятно ще изправари лупите - дали е възможно и до каква степен трудно, да се сложат фарове с лупи след поставянето на ксенон?Сигурно някои от въпросите ми ще ви се сторят глупави, други не, но в крайна сметка не съм много ясно и предпочитам да питам (с риск да стана за смях) и събера информация преди да тръгна да правя нещо А и между другото, аз самия не вярвах, че имам чак толкова много въпроси. Дано не съм ви отегчил. Поздрави,СашоBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
Здрати колега,значи аз си монтирах ксенон на моето Браво и съм много доволен.Само че моите фарове са с лупи и свети по добре от обикновенните.Замислям се за би ксенон но има време.Няма да съжаляваш, свети доста по добре.Гледам,че си ми сасед така че може и да си ме виждал из Овча КупелНа мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар