Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фабрично радио на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

qvkata-dcs написа:
    До сега си играх с моя касетофон и .. касетофона е от друг вид и тип .изгледжда по-различно и май ги няма тея щипки дет показвате.Ако някой знае за моя модел да пише ,че след 10 мин ще сляза и ще го изкърта със се целата конзола
    Хващай два тънки ножа, подпъхваш ги отсрани и дърпаш, още по-лесно ще е ако има кой да го хване за касетката и да дърпа докато ти напъваш с ножовете.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
      qvkata-dcs написа:
      До сега си играх с моя касетофон и .. касетофона е от друг вид и тип .изгледжда по-различно и май ги няма тея щипки дет показвате.Ако някой знае за моя модел да пише ,че след 10 мин ще сляза и ще го изкърта със се целата конзола
      Хващай два тънки ножа, подпъхваш ги отсрани и дърпаш, още по-лесно ще е ако има кой да го хване за касетката и да дърпа докато ти напъваш с ножовете.
      Мерси колега! Току що го свалих вчера реших да го оставя за днес ,че бех издивел
      "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
      "What do you do to help save the world?"

Коментар

Оригиналното радио е перфектно.Аз също се засилих да сменям.Даже си купих преходник за традиционно СД,но се отказах.Сега си търся или оригинално СД или ще си взема ченджер ама нов.Мисля че с моделите на Sony няма да има проблеми и ще сработят веднага!Лошото е единствено че няма блутут подръжка,но с допълнително устройство и този "дефект" се преодолява!
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

momo-wrc написа:
          :P :P :P Някои знаели дали има оригинални с СД за браво :P :P
          Има има.
          Прикачени файлове
          Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
          GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

fidy написа:
            momo-wrc написа:
            :P :P :P Някои знаели дали има оригинални с СД за браво :P :P
            Има има.
            Има, ама не четат МП3, но пък за да се запази естетическия вид на таблото е добро решение да се намери такова СД.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Малко , но аз такъв цд плейър търся под дърво и камък, даже поръчах в Германия по морги да ми търсят, но резултата е нулев. Виждал съм на живо само веднъж и човека каза, че така са му докарали колата от Италия. Последно реших да си купя преносим плайър и адапторна касета, че не ми се разваля визията на таблото, а оригинално цд явно няма да си намеря.
              Shit happens, sometimes...
              Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
              Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Аз се чудя дали ако махна фабричното радио и си сложа цд плейър таблото как ще изглежда ??? Щото много приятели ми казват,че е отвратително грозно....но все пак ???
                Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!

Коментар

Е кое му е грозното ?????
                  Прикачени файлове
                  GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

fidy написа:
                    Е кое му е грозното ?????
                    хмм...прав си изобщто не е толкова грозно.Благодаря за снимката.тя ми помогна много да реша,защтото мислех да си търся оригиналното сд за Фиат.
                    Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!

Коментар

Свиква се.Все пак колко време прекарвате в колата?
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз мисля да си взема за Мареата едно от онези излъчвателчета, дето се слагат в запалката. Мушкаш му флаша с МР3, настройваш го на някоя свободна радио честота да излъчва и си го хващаш с оригиналното радио в колата. За 60-70 лв ги има с дистанционно даже. А качеството хич не е лошо. Пробвах с едно от един колега.

Коментар

Jimy написа:
                          Оригиналното радио е перфектно...
                          Кошмарно е, но това може да го установи само човек, като мен минал през варианти с излъчвател и флаш плеър до смяна на колоните. С новата визия се свиква бързо, а в звука... човек се влюбва! Разбира се говоря за тези, които имат слух. Другите, които искат нещо, колкото да им дрънка да си джиткат с оригиналното!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                            ... това може да го установи само човек, като мен минал през варианти с излъчвател и флаш плеър до смяна на колоните. С новата визия се свиква бързо, а в звука... човек се влюбва! Разбира се говоря за тези, които имат слух. Другите, които искат нещо, колкото да им дрънка да си джиткат с оригиналното!
                            Много си прав колега.Тия трансмитерчета са за по-непренциозните.А който е свикнал на "Sigal to Noise Ratio<100dB" да му мисли.Музика без качество не е музика.
                            Прикачени файлове
                            GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

пъхаш си раката в мястото за каседката...хващаш го някаде вътре разклащаш го яко и дърпаш
                              Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Shebeka написа:
                                Аз мисля да си взема за Мареата едно от онези излъчвателчета, дето се слагат в запалката. Мушкаш му флаша с МР3, настройваш го на някоя свободна радио честота да излъчва и си го хващаш с оригиналното радио в колата. За 60-70 лв ги има с дистанционно даже. А качеството хич не е лошо. Пробвах с едно от един колега.
                                Начи пич пробвал съм го тва нещо...обаче се получава следното...то излъчва на дадена честота каквато му зададеш, нали така...обаче шибаното фабрично радио...при смяната на предаването се задържа много малко това което ти му излъчваш и почва да си търси стара честота която е загубил
                                Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Working...
                                X