qvkata-dcs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фабрично радио на Браво
Collapse
X
-
van_dal написа:qvkata-dcs написа:До сега си играх с моя касетофон и .. касетофона е от друг вид и тип .изгледжда по-различно и май ги няма тея щипки дет показвате.Ако някой знае за моя модел да пише ,че след 10 мин ще сляза и ще го изкърта със се целата конзола"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Оригиналното радио е перфектно.Аз също се засилих да сменям.Даже си купих преходник за традиционно СД,но се отказах.Сега си търся или оригинално СД или ще си взема ченджер ама нов.Мисля че с моделите на Sony няма да има проблеми и ще сработят веднага!Лошото е единствено че няма блутут подръжка,но с допълнително устройство и този "дефект" се преодолява!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
fidy написа:momo-wrc написа::P :P :P Някои знаели дали има оригинални с СД за браво :P :P--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Малко , но аз такъв цд плейър търся под дърво и камък, даже поръчах в Германия по морги да ми търсят, но резултата е нулев. Виждал съм на живо само веднъж и човека каза, че така са му докарали колата от Италия. Последно реших да си купя преносим плайър и адапторна касета, че не ми се разваля визията на таблото, а оригинално цд явно няма да си намеря.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Аз мисля да си взема за Мареата едно от онези излъчвателчета, дето се слагат в запалката. Мушкаш му флаша с МР3, настройваш го на някоя свободна радио честота да излъчва и си го хващаш с оригиналното радио в колата. За 60-70 лв ги има с дистанционно даже. А качеството хич не е лошо. Пробвах с едно от един колега.
Коментар
-
Jimy написа:Оригиналното радио е перфектно...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:... това може да го установи само човек, като мен минал през варианти с излъчвател и флаш плеър до смяна на колоните. С новата визия се свиква бързо, а в звука... човек се влюбва! Разбира се говоря за тези, които имат слух. Другите, които искат нещо, колкото да им дрънка да си джиткат с оригиналното!Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
GPS-5"+iGO Navigation
Коментар
-
Shebeka написа:Аз мисля да си взема за Мареата едно от онези излъчвателчета, дето се слагат в запалката. Мушкаш му флаша с МР3, настройваш го на някоя свободна радио честота да излъчва и си го хващаш с оригиналното радио в колата. За 60-70 лв ги има с дистанционно даже. А качеството хич не е лошо. Пробвах с едно от един колега.Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар