Предните чистачки се включват с фаровете от време на време. Т.е. на някакъв случаен принцип. В повечето случаи като спра фаровете и после пак ги пусна се оправят - но не винаги. Номера се получава само на къси и дълги, т.е. на габарити няма проблем. Прави ми впечатление, че като веднага изгася фаровете, чистачките правят 3 оборота преди да спрат - както когато пускаш цъкалките на прозореца. Стори ми се, че при по-студено време се получава, ма може и да се заблуждавам (колата я имам от 1 месец). Тази сутрин беше 4-5 градуса и почти не успях да си пусна късите светлини. Карах на габарити и халогени. Чудите се нощно време кво правя - ми карал съм я 2 пъти до сега през ноща и за късмет нямаше проблем . Ако някой е имал подобен проблем, моля да сподели, ако не приемам и предположения . Джамбазина каза, че е отварял таблото да сменя лампичката за изминатите километри, че не светела, та се чудя дали може нещо да е омаскарил там.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачките се включват с фаровете... оправи се
Collapse
X
-
Ами освен да свалиш конзолата с лостчетата и да направиш профилактика, там им е единствената възможна обща точка, освен ако нещо не е пипано да се побългарява. Има ли го обратното - например като пръскаш или ти работят чистачките, да ти присветват фаровете? В таблото няма какво да се направи, така че джамбазина не е правил нищо по таблото. Което не изклчва варианта да е пипал друго
-
следвай процедурата, май има разни особености за сваляне на възглавницата. имаше една тема за преработката на чистачки дето аз я писах, от браво към мареа, и там имаше точното свързване при мареа как е. Ако при теб има някакви опити за побългаряване на нещо, може това да е страничен ефект. Но една профилактика не пречи, може да имаш разни изгорели клеми, това онова.... За помощ при свалянето и профилактиката - препоръчвам колегата blagun! Той води с 4:1 с/у лостчетата - 4 оправени и 1 не
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар