Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чистачките се включват с фаровете... оправи се

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чистачките се включват с фаровете... оправи се

Предните чистачки се включват с фаровете от време на време. Т.е. на някакъв случаен принцип. В повечето случаи като спра фаровете и после пак ги пусна се оправят - но не винаги. Номера се получава само на къси и дълги, т.е. на габарити няма проблем. Прави ми впечатление, че като веднага изгася фаровете, чистачките правят 3 оборота преди да спрат - както когато пускаш цъкалките на прозореца. Стори ми се, че при по-студено време се получава, ма може и да се заблуждавам (колата я имам от 1 месец). Тази сутрин беше 4-5 градуса и почти не успях да си пусна късите светлини. Карах на габарити и халогени. Чудите се нощно време кво правя - ми карал съм я 2 пъти до сега през ноща и за късмет нямаше проблем . Ако някой е имал подобен проблем, моля да сподели, ако не приемам и предположения . Джамбазина каза, че е отварял таблото да сменя лампичката за изминатите километри, че не светела, та се чудя дали може нещо да е омаскарил там.

Ами освен да свалиш конзолата с лостчетата и да направиш профилактика, там им е единствената възможна обща точка, освен ако нещо не е пипано да се побългарява. Има ли го обратното - например като пръскаш или ти работят чистачките, да ти присветват фаровете? В таблото няма какво да се направи, така че джамбазина не е правил нищо по таблото. Което не изклчва варианта да е пипал друго

Коментар

Ще проверя, но мисля че няма обратния ефект. Щом само от лостчето може да е ще го отворя почивните дни да видя каква е ситуацията.

Коментар

следвай процедурата, май има разни особености за сваляне на възглавницата. имаше една тема за преработката на чистачки дето аз я писах, от браво към мареа, и там имаше точното свързване при мареа как е. Ако при теб има някакви опити за побългаряване на нещо, може това да е страничен ефект. Но една профилактика не пречи, може да имаш разни изгорели клеми, това онова.... За помощ при свалянето и профилактиката - препоръчвам колегата blagun! Той води с 4:1 с/у лостчетата - 4 оправени и 1 не

Коментар

Почти съм сигурен, че проблемът ти е лоша маса ! Свали капаците, стигни до лостчето и огледай ...

Коментар

Вчера имах малко свободно време, че съм в ремонт и отворих капаците на волана. Няма следи нещо да е сменяно или да е пипано. Нацъках с контактен спрей всички букси от ключовете и дето влизат при бушоните. Вчера за няколко км ,където карах, не даде проблем и днес пак ще пробвам.

Коментар

Май стана - цъкнах с контактен спрей буксите дето влизат във фаровете. Днес за 140 км не даде проблем.

Коментар

Working...
              X