Здравейте колеги.Интересуваме кои кабели каде се свързват ,/едните мисля че белитя и синия са за задния ход-за задните сензори,но другия комплект кабели черен и червен сигорно са за предните сензори,но не знам къде да ги вържа/ , ако някой знае нека да помогне.Благодаря. Парктроника е /6 сензора VOLCANO BS626/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на парктроник
Collapse
X
-
Re: Свързване на парктроник
mladenp написа:Здравейте колеги.Интересуваме кои кабели каде се свързват ,/едните мисля че белитя и синия са за задния ход-за задните сензори,но другия комплект кабели черен и червен сигорно са за предните сензори,но не знам къде да ги вържа/ , ако някой знае нека да помогне.Благодаря. Парктроника е /6 сензора VOLCANO BS626/Fiat Bravo 1.9 JTD
-
mladenp написа:Здравейте колеги.Интересуваме кои кабели каде се свързват ,/едните мисля че белитя и синия са за задния ход-за задните сензори,но другия комплект кабели черен и червен сигорно са за предните сензори,но не знам къде да ги вържа/ , ако някой знае нека да помогне.Благодаря. Парктроника е /6 сензора VOLCANO BS626/Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
gmg_service написа:mladenp написа:Здравейте колеги.Интересуваме кои кабели каде се свързват ,/едните мисля че белитя и синия са за задния ход-за задните сензори,но другия комплект кабели черен и червен сигорно са за предните сензори,но не знам къде да ги вържа/ , ако някой знае нека да помогне.Благодаря. Парктроника е /6 сензора VOLCANO BS626/Прикачени файлове
Коментар
-
mladenp написа:gmg_service написа:mladenp написа:Здравейте колеги.Интересуваме кои кабели каде се свързват ,/едните мисля че белитя и синия са за задния ход-за задните сензори,но другия комплект кабели черен и червен сигорно са за предните сензори,но не знам къде да ги вържа/ , ако някой знае нека да помогне.Благодаря. Парктроника е /6 сензора VOLCANO BS626/Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар