Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не ми работят ел. фаровете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не ми работят ел. фаровете

колеги, не ми работят ел. фаровете имам е врътката, ама като е завъртя нищо не става.кажете какво може да е?дайте някакви схеми да видя дали нещо не е прекъснато, а ако може ми кажете кой кабел откъде идва и къде отива по цветове.колата е пунто 1.7 ТD 97 г.
    FIAT PUNTO 1,7TD ELX

Нучи се да пишеш, после търси помощ!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

мерси за отговора беше много изчерпателен
      FIAT PUNTO 1,7TD ELX

Коментар

ripper_pz написа:
        мерси за отговора беше много изчерпателен
        Каквото почукало... ако пишеш грамотно всеки би ти помогнал, така демонстрираш неуважение към всички тук! Дори след редактирането ти, на нищо не прилича писаницата... Както и да е, учителите и родителите ти не са те научили, че аз ли?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Охо-о, ама то е и редактирано! Хвала на такЪви редактори, дето се казваше в едно предаване! :D
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Vladim ти недеи бери грижа за родителите и учителите ми, ако нямаш какво да кажеш по темата не взимаи участие.
            FIAT PUNTO 1,7TD ELX

Коментар

А бе хората са прави, а ти им се сърдиш. Посмекчи си тона и се позасрами.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
              X