Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Настройване на AD 182 H

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Настройване на AD 182 H

Когато колата не е запалена и след около 20 мин радиото се самоизключва.Този касетофон има ли някакво сервизно меню??Предполагам че това е от някаква настройка. как да го оправя.Става дума за 4 каналния касетофон на браво
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

да така е, засега не съм открил начин да работи нон стоп. 20 минути и спира. Генетично е така. ако разбера ще пиша!

Коментар

Май са го направили да не ти падне акумулатора ако го забравиш, полезна опция е ама пончкога ми досажда.Колко време мислите че би могло да свири радиото с акумулатор 55 аН и колата после да има възможност да запали?
      FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Изтеглете си ръководсвото за Браво/а там има описание за експлатация ,това се спира ама не помнея как ставаше.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Използвайте втората или третата област на УКВ позициите.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

...

Включване/ ИзключванеИма 2 начина да включите звуковата система:1) натиснете бутона за звука (VOL)2) Включване/Изключване посредством запалване на колата. Тази функция може да бъде нагласена от Експертното контролно ниво. Устройството също така може да бъде Включено/Изключено ръчно в този случай.ВАЖНО- ако [8] IGN EXPERT функция не е включена, звуковата система автоматично ще се изключи 20 минути след спирането на мотора.
            Прикачени файлове
            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

...

Това е от ръководството... Но какво е това [8] IGN EXPERT функция, не знам - с 8 е означен бутон TP...
              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Добре а някой знае ли как се влиза в това експертно меню?Пробвах всякакви клавишни комбинации обаче нищо нестана
                FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

EXP бутона е с номер 19, като го задържиш натиснат, влизаш в Expert менюто. Там със стрелките ще намериш IGN (ition - запалване) функцията.По това описание разбрах, че когато IGN е на Off, музиката се пуска и спира ръчно, но на загасен двг. спира сама след 20 мин.Aко се сложи IGN на On, музиката ще се пуска автоматично със запалване на двигателя и ще спира след загасянето, но освен това ще може и ръчно да се пуска/спира и е без ограничението за 20мин.Така го разбрах, може и да бъркам, пробвай. Неудобството, което виждам, когато IGN е на On, е че музиката ще спира автоматично със загасянето на двг.
                  Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Пак казвам: Спирането след 20 минути е НЕПРОМЕНИМО. Изчел съм всяка 1 страница от инструкциите, и няма описан начин да се изклчи тази функция. Всичко друго което сте написали няма връзка с конкретния въпрос. IGN ON/OFF служи за вклчване на радиото със запалване на двигателя и изклчване със загасянето му, когато функцията е ОН, а когато е ОФФ - радиото не се влияе от контактния клч.

Коментар

Да ама аз нямам бутон EXP. мойто има копчета + и - за аудиото а не потенциометър. И бутоните са ми по дръг начин. Това на снимката е друг модел май. при мен как се влиза в експертното мяню поне да го наглася да ми се пуска само радиото.
                      FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Виж това дали е за твоя модел, ако имаш трудности с английския, ще помагаме.
                        Прикачени файлове
                        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Не се хабете. Моето се включва/изключва със запалването/изгасването на двигателя и пак си гасне само след 20-тата минута ако не е на контакт.

Коментар

Мерси Simeon3000 точно това е моя модел и утре ще си го наглася да ми се пуска заедно с двигателя. Нямам проблеми с англйиския , а би ли ми споделил в коя книга е описано това? в сервизното ръководство на бравото не го пише
                            FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

infineon написа:
                              ... а би ли ми споделил в коя книга е описано това? в сервизното ръководство на бравото не го пише
                              За Мареа, разбира се, пише на картинката Свали си ги от Downloads, знаеш че повечето неща са еднакви на Браво, Брава, Мареа.

Коментар

Working...
                              X