Начи проблема е следния....случи ми се вече два пъти...Единия път качвам се аз в колата въртя ключа да запаля, колата пали обаче лампичката на акомулатора ми свети.Нито табло работи...това като скоростомер, оборотомер и ниво на бензина беше се отписало. Фаровете и аварииките работат ама мигачи и такива простотииии не.Втория път ми се случи в движение, докато отивам към младост и спряха сички неща да работат за около 30сек и пак се оправиха. От какво може да е? Аз предполагам че може да е от слабия акомулатор ли де да знам. Колеги помощ съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам проблем с......и аз не знам с какво....
Collapse
X
-
Момчета помагаите проблема става по сериозен...Вече го прави по на чести и интересното е че като ударя над километража се оправа...замислям се дали не е нещо там дето дава на късо обаче ме е страх да отварям там да не направа някаква беля..То там на какъв принцип работи на жила ли е или електронно и с какво трябва да внимавам като го отворя километражаПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
фиат браво....незнам днеска докато идвах на работа не го правеше това но незнам како да очаквам вече момчетата от нашия сервиз тука ми разправят някакви история че можело да се запали незнам си какво сиПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
погледни си гнездата с предпазителите/ако имаш ментета-разкарай ги/,гнездата нагарят от ментаците/някаква гадна сплав е/ и като хлопнеш таблото им се намества акъла ама само временно.Другия вариант е някой куплунг по таблото да не е закачен добре след като са е направили колата ,,чисто нова нововноска,,наФИАТ БРАВО 1.4-ГОЛЕМИЯ МОТОР
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар