Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да знае откъде да си купя оригинално CD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да знае откъде да си купя оригинално CD

Става ? за CD-то дали някой е наясно откъде може да се вземе такова

да и на мене ми е интереесно от каде мога да си намера такова понеже не искам да я развалям с друго
    Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Кажи-речи всички от форума са наясно, че в България почти е невъзможно да се намери такова СД, или то ще е на неоправдано висока цена - коментирано е толкова обширно и в много теми.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Обикаляш моргите и все ще ти излезе късмета.
        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
          Обикаляш моргите и все ще ти излезе късмета.
          Ама бая късмет трябва да излезе. Да не кажа, че по-добре да си пуснеш тото, и като спечелиш да си го поръчаш оригинално, ново с доставка. Шанса по този начин да се сдобиеш с него е по-голяма.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колега BO преди около година ходих по моргите и бех видял една марея комби с такова видях CD тъкмо е разпарчетяваха не питах колко кинти беше.
            Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

В Ауто Италия ,СД много може да ти хареса ама цената със сигурност НЕ.
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Тази тема не се ли пуска за десети път, или само така ми се струва?
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Да върви приказката, че има дефицит на идеи за теми :D
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Vladim написа:
                    Тази тема не се ли пуска за десети път, или само така ми се струва?
                    Мен ми се струва че за 100 тен път се пуска ама както казва колегата .Да върви приказка.Може и на някой да му писне и да ги вкара от чужбина на яка цена както един колега беше вкарал от готините касетофони новички на по 50 парички. Но от както съм си купил колата ми е ясно че не може да се намери ,та сега се занимавам с термометър за външна и вътрешна температура но се мъча да го вградя в таблото и да свети с габаритите .
                    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                      В Ауто Италия ,СД много може да ти хареса ама цената със сигурност НЕ.
                      Така е колега аз питах за щора на мареа комби и ми казаха около 450лв. с доставката

Коментар

По принцип можеш да си поръчаш от дилърите на фиат, но трябва да си приготвиш доста солидна сума

Коментар

Working...
                        X