Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FM Transmitter с фабрично радио на ФИАТ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FM Transmitter с фабрично радио на ФИАТ?

Имам един въпрос? Ще купувам FM Transmitter, но имам следните опасения: понеже съм с фабрично радио на ФИАТ, на което не знам как се търси ръчно честота, и не съм сигурен дали ще мога да го пусна на някаква въобще. Някои с фабрично радио на ФИАТ и FM Transmitter ако може да сподели дали е имал някакви проблеми, или някои да подскаже как да фабричнито радио се търси ръчно честота?

Първо задаваш честота на трансмитера. Отиваш на U=, избира се от BAND, със стреклите се мести, стъпката беше малка, не помня точно колко. Аз съм съм му задал 87,7 доколкото си спомням.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Къде е това U=? На моето радио не съм виждал да го има? Къдо по-точно се намира?

Коментар

За сменянето на честотите на фабричното радио: копчетата с които се минава м/у станциите - не тези с цифрите, а тези "/ , / или < , > " - подръж ги натиснати за няколко секунди, да видим какво ще стане

Коментар

Работи перфектно аз съм с фабрично радио и трансмитер пускаш трансмитера да излъчва пускаш скан на радиото да сканираи ще хване твоя трансмитер. моя работи на 88.7 но про принцип и да го пусна и варху някое радио не му пречи.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
          X