Имам ербег, но не ми свети лампа на таблото на контакт, нормално ли е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети ли контролна лампа Airbag като дадеш на контакт?
Collapse
X
-
Приятел наблегни на липсата и. Всички еърбези подлежат на сервизиране на 10 годинил. Твоята кола според подписа ти е на 15. Вероятността лампата да е отстранена е много голяма.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
дааа може да е изгоряла и лампата или като в моя случай- просто са се поокислили кра4етата и няма контакт. Днес направих пълна ревизия на лампите тъй като така и така съм свалил таблото 4е не ми работи километража и сега се оказа 4е и при мен тая лампа не спира да свети. оня ден бях ба диагностика, казаха ми супер си нямаш проблеми ,са зачиствам крушката-свети... ко станаcoupe 1,8 16V
Коментар
-
абе карам пунто и да ми кажете какво трябва да свети за аербега какво представлява лампата.Щото има 2 Аербега ама май и при мен не свети, е има една лампа която е в ляво на таблото да подгряването и изгасва за около2-3 сек. от подаване на контакта.Да ли е тя ?????Fiat Punto 1.7TD
Toyota Avensis 2.0D4D
Коментар
-
u_bo
Александър1982 написа:дааа може да е изгоряла и лампата или като в моя случай- просто са се поокислили кра4етата и няма контакт. Днес направих пълна ревизия на лампите тъй като така и така съм свалил таблото 4е не ми работи километража и сега се оказа 4е и при мен тая лампа не спира да свети. оня ден бях ба диагностика, казаха ми супер си нямаш проблеми ,са зачиствам крушката-свети... ко стана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар