Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети ли контролна лампа Airbag като дадеш на контакт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свети ли контролна лампа Airbag като дадеш на контакт?

Имам ербег, но не ми свети лампа на таблото на контакт, нормално ли е това?
    FIAT BRAVO II 1.4 GPL
    FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
    FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
    FIAT UNO 1.5

Не. Трябва да светва и след това да угасне заедно с лампата Key Code.Възможно е да има грешка в ЕрБег-а и джамбазина, който ти е продавал колата да е изключил нацяло лампичката, за да "няма грешки".
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Re: Свети ли контролна лампа Airbag като дадеш на контакт?

stanleyhacker написа:
      Имам ербег, но не ми свети лампа на таблото на контакт, нормално ли е това?
      Не е нормално. Трябва да светне като дадеш на контакт и след 2-3 секунди да изгасне.
      BRAVO 1.6 16V

Коментар

Няма ли някой колега с Типо да каже?
        FIAT BRAVO II 1.4 GPL
        FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
        FIAT UNO 1.5

Коментар

Освен това не знам дали я имам изобщо по принцип, има няколко празни места, ама не знам дали едно от тях е за ербега.
          FIAT BRAVO II 1.4 GPL
          FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
          FIAT UNO 1.5

Коментар

Приятел наблегни на липсата и. Всички еърбези подлежат на сервизиране на 10 годинил. Твоята кола според подписа ти е на 15. Вероятността лампата да е отстранена е много голяма.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Може само да е изгоряла крушката!

Коментар

дааа може да е изгоряла и лампата или като в моя случай- просто са се поокислили кра4етата и няма контакт. Днес направих пълна ревизия на лампите тъй като така и така съм свалил таблото 4е не ми работи километража и сега се оказа 4е и при мен тая лампа не спира да свети. оня ден бях ба диагностика, казаха ми супер си нямаш проблеми ,са зачиствам крушката-свети... ко стана
                coupe 1,8 16V

Коментар

абе карам пунто и да ми кажете какво трябва да свети за аербега какво представлява лампата.Щото има 2 Аербега ама май и при мен не свети, е има една лампа която е в ляво на таблото да подгряването и изгасва за около2-3 сек. от подаване на контакта.Да ли е тя ?????
                  Fiat Punto 1.7TD
                  Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

Александър1982 написа:
                    дааа може да е изгоряла и лампата или като в моя случай- просто са се поокислили кра4етата и няма контакт. Днес направих пълна ревизия на лампите тъй като така и така съм свалил таблото 4е не ми работи километража и сега се оказа 4е и при мен тая лампа не спира да свети. оня ден бях ба диагностика, казаха ми супер си нямаш проблеми ,са зачиствам крушката-свети... ко стана
                    еърбега е с отделен компютър. ако не са го вързали и него ... кво друго да кажат

Коментар

Моят въпрос е решен Оказа се, че няма предвидена такава лампа в таблото.
                      FIAT BRAVO II 1.4 GPL
                      FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
                      FIAT UNO 1.5

Коментар

stanleyhacker написа:
                        Моят въпрос е решен Оказа се, че няма предвидена такава лампа в таблото.
                        Струва ми се че няма да е добре да разчиташ на възглавничка при лоши обстоятелства
                        Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Working...
                        X