скоро си взех Стило 1.9 JTD - 2003 и оня ден ми угасна таблото, никаква реакция на стрелките, борд компютъра никакъв, първоначалните светлини на таблото при даване на контакт също ги няма само за колана, че не е сложен свети, иначе пали всички светлини светят - фарове, мигачи, аварийни, CD работи, и.т.н.Проблема стана след като не ми светеха светлините за задната и погледнах бушоните да не е пробил някой, но си бяха ок след като дадох на контакт и запалих таблото угаснa и това е...... аз съм от Русе и ако някой може да ме светне за някой добър майстор който да знае за какво иде реч, а не само да гадае ще съм му маса БЛАГОДАРЕН или да ми каже за оторизиран сервиз на ФИАТ. Тенкс на тези които ще си направят труда да се включат на проблема ми!!!!!иначе съм впечетлен от машинката, а слизам от BMW....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с таблото на Стило 1.9 JTD
Collapse
X
-
Seven7 написа:Днес и на мен ми направи подобен проблем даже няколко пъти. Като дам на контакт всичко си работи а като я запаля за секунда всичко забива и изгасват всички лампи и след като запали всичко си е ОК.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар