Проблема е следния : постоянно ми свети лампичката на чек панела, че имам изгоряла крушка, а всъщност няма. Някой знае ли къде се намира датчика и как изглежда ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с датчика за фаровете
Collapse
X
-
Re: Проблем с датчика за фаровете
andrew написа:Проблема е следния : постоянно ми свети лампичката на чек панела, че имам изгоряла крушка, а всъщност няма. Някой знае ли къде се намира датчика и как изглежда ???TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Колега, andrew, мога ли и аз да кажа нещо? Просто темата ми се вижда подходяща!И аз имам същия проблем, но касаещ стоп-светлините! Та четейки тая тема и напрягайки си оскъдния "багаж" ми светна, че аз съм със светодиодна 3-та стоп-светлина!Благодаря ти за пуснатата тема!Благодаря ви, пичове, за компетентните отговори!
Коментар
-
andrew написа:мда възможно е щото аз съм с такива бели диоди.А тва не го знех че е само за габаритите"Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
///// написа:И аз имам същия проблем, но касаещ стоп-светлините! Та четейки тая тема и напрягайки си оскъдния "багаж" ми светна, че аз съм със светодиодна 3-та стоп-светлина!
Коментар
-
ogi28b написа:///// написа:И аз имам същия проблем, но касаещ стоп-светлините! Та четейки тая тема и напрягайки си оскъдния "багаж" ми светна, че аз съм със светодиодна 3-та стоп-светлина!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар