Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с датчика за фаровете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с датчика за фаровете

Проблема е следния : постоянно ми свети лампичката на чек панела, че имам изгоряла крушка, а всъщност няма. Някой знае ли къде се намира датчика и как изглежда ???
    TEMPRA 1.6 i.e. SX

Re: Проблем с датчика за фаровете

andrew написа:
    Проблема е следния : постоянно ми свети лампичката на чек панела, че имам изгоряла крушка, а всъщност няма. Някой знае ли къде се намира датчика и как изглежда ???
    колега, а коя лампа точно ти свети защото много пъти е тази за номера и никой не и обръща внимание.
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Нее става въпрос за лампата която е отпред
      Прикачени файлове
      TEMPRA 1.6 i.e. SX

Коментар

Това е знак за габарити, а не за къси или дълги фарове

Коментар

не слагайте диоди на Фиат с чек контрол!Майтапче...всъщност виждал съм тази "авария" при Типо с диоди на габаритите и дигитално табло. Успех
          ===============================
          // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
          ===============================

Коментар

мда възможно е щото аз съм с такива бели диоди.А тва не го знех че е само за габаритите
            TEMPRA 1.6 i.e. SX

Коментар

мда възможно е щото аз съм с такива бели диоди.А тва не го знех че е само за габаритите
              TEMPRA 1.6 i.e. SX

Коментар

Колега, andrew, мога ли и аз да кажа нещо? Просто темата ми се вижда подходяща!И аз имам същия проблем, но касаещ стоп-светлините! Та четейки тая тема и напрягайки си оскъдния "багаж" ми светна, че аз съм със светодиодна 3-та стоп-светлина!Благодаря ти за пуснатата тема!Благодаря ви, пичове, за компетентните отговори!

Коментар

andrew написа:
                  Не е само за габаритите тази лампа, светила ми е и при изгорял фар. Иначе ако си с диоди отпред нормално е да ти свети, защото нямаш същото съпротивление както крушка 5 вата. Ако сложиш крушка 3 вата също ще ти свети, пробвано е Просто си сложи нормална крушка и всичко трябва да е ок.
                  "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
                  Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Ще ги сменя с нормални щото тая лампа ме дразни.Благодаря на всички
                    TEMPRA 1.6 i.e. SX

Коментар

///// написа:
                      И аз имам същия проблем, но касаещ стоп-светлините! Та четейки тая тема и напрягайки си оскъдния "багаж" ми светна, че аз съм със светодиодна 3-та стоп-светлина!
                      Колега не знам при теб как е изпълнено, но специално в Брава/о третата стоп-светлина не е свързана с чек-а, и няма проблем ако е с диоди. Но при теб сигурно и тя е свързана с чек.

Коментар

и аз сам сложил червени диоди за габарити и почна да ми свети че има нещо нередно фиат пунто 2
                        Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

ogi28b написа:
                          ///// написа:
                          И аз имам същия проблем, но касаещ стоп-светлините! Та четейки тая тема и напрягайки си оскъдния "багаж" ми светна, че аз съм със светодиодна 3-та стоп-светлина!
                          Колега не знам при теб как е изпълнено, но специално в Брава/о третата стоп-светлина не е свързана с чек-а, и няма проблем ако е с диоди. Но при теб сигурно и тя е свързана с чек.
                          Типо-то изобщо не се окомплектова с 3-та стоп-светлина! Аз си я монтирах сам и я свързах към левия стоп!

Коментар

Working...
                          X