Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Airbag control unit

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airbag control unit

Здравейте колеги,Скоро разбрах, че въздушните възглавници ми се контролират от отделно еку, което като излезнат веднъж после трябва да се замени работи само еднократно.Както се досещате прословутото еку съвсем не е евтино и ровейки се из разни форуми видях, че има някви които могат да ги ресетват или нещо такова та да работят пак, но за съжаление не са в България.Та въпроса ми е има ли тук някой който може да ресетва въпросните еку-та ?P.S.: Става въпрос за фиат стило

приятел ако си изгърмял възглавниците само новия заряд струва колкото 2 еку-та
    Powered by Emzo

Коментар

колега и аз имам същия проблем, казаха ми че в Авторай отстраняват проблема.

Коментар

Хайде и на мен ми се омаза airbag -а.Схемата е до болка позната.Протекло е радиаторчето на парното и лампата за възглавницата светна.Сега идва въпроса къде и дали може да бъде отремонтирано + колко би струвал подобен ремонт.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз си го изгорях при даване на ток. Ремонтира ми го едно момче в Благоевград. До колкото знам, сменил му е чипа за паметта и го е програмирал на ново със софтуер от интернет. Сега си работи като слънце. Цена не мога да ви кажа, щото с него сме много близки и цената беше промоционална. Иначе и мен ме караха да взимам ново еку за въздушните торби.
          KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
          Land Rover Discovery 2.5TD '94
          EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
          EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
          EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Е колега ти даде едно обяснение....Дай координатите на това момче да му се обадим и да питаме.Цената за теб е една,за нас друга,ама поне ще разберем колко пари иска.Така нищо не разбираме,само става ясно,че някакво момче в благоевград го е оправило.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
            X