Здравейте колеги,Скоро разбрах, че въздушните възглавници ми се контролират от отделно еку, което като излезнат веднъж после трябва да се замени работи само еднократно.Както се досещате прословутото еку съвсем не е евтино и ровейки се из разни форуми видях, че има някви които могат да ги ресетват или нещо такова та да работят пак, но за съжаление не са в България.Та въпроса ми е има ли тук някой който може да ресетва въпросните еку-та ?P.S.: Става въпрос за фиат стило
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Airbag control unit
Collapse
X
-
Хайде и на мен ми се омаза airbag -а.Схемата е до болка позната.Протекло е радиаторчето на парното и лампата за възглавницата светна.Сега идва въпроса къде и дали може да бъде отремонтирано + колко би струвал подобен ремонт.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз си го изгорях при даване на ток. Ремонтира ми го едно момче в Благоевград. До колкото знам, сменил му е чипа за паметта и го е програмирал на ново със софтуер от интернет. Сега си работи като слънце. Цена не мога да ви кажа, щото с него сме много близки и цената беше промоционална. Иначе и мен ме караха да взимам ново еку за въздушните торби.
Коментар
-
Е колега ти даде едно обяснение....Дай координатите на това момче да му се обадим и да питаме.Цената за теб е една,за нас друга,ама поне ще разберем колко пари иска.Така нищо не разбираме,само става ясно,че някакво момче в благоевград го е оправило.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар