Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телефон в Marea

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Телефон в Marea

Някой може ли да ми каже какъв телефон става за тази стойка Снимки

Някаква дърта антика ще да беше.Аз имах същата стойка/поставка/ със свързан микрофон,високоговорител и антена и я премахнах.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Мяза ми на стойка на някой от дъртите модели на Ericsson - A1018, A2618, A2628 и т.н.Смяташ да я ползваш ли? :D
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
        Мяза ми на стойка на някой от дъртите модели на Ericsson - A1018, A2618, A2628 и т.н.Смяташ да я ползваш ли? :D
        А1018 пробвах не става.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Абе, то смешно нема, един приятел заради мерцедеса си купи от заложна къща някаква антична нокия и са си я ползва, щото му се връзва на колата. Иначе, нокията е колкото тухла единичка и горе-долу толкос тежи, ама човека се кефи, че му върви с мерцедеса. Не че няма кинти за читав телефон, то щом си си купил мерцедес, парите явно не са проблем, ама телефона е просто антика, обаче той си ходи с него запради колата. (аз не бих го направил, но кой съм аз, все пак, карам кола, дето струва съвсем малко повече от страничното огледало на мерцедеса - 3 200 му струва огледалото по Шваке, а моята кола е само 5 000, ебаси, любимия ни Фиат струва по-малко от 2 огледала за мерцедес...)
          Shit happens, sometimes...
          Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
          Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

gamma написа:
            да смятам да я ползвам стига всичко да е ок

Коментар

Нйкои ли незнае а имам още едно ? от къде се сверява часовника

Коментар

ivjordan написа:
                Абе, то смешно нема, един приятел заради мерцедеса си купи от заложна къща някаква антична нокия и са си я ползва, щото му се връзва на колата. Иначе, нокията е колкото тухла единичка и горе-долу толкос тежи, ама човека се кефи, че му върви с мерцедеса. Не че няма кинти за читав телефон, то щом си си купил мерцедес, парите явно не са проблем, ама телефона е просто антика, обаче той си ходи с него запради колата. (аз не бих го направил, но кой съм аз, все пак, карам кола, дето струва съвсем малко повече от страничното огледало на мерцедеса - 3 200 му струва огледалото по Шваке, а моята кола е само 5 000, ебаси, любимия ни Фиат струва по-малко от 2 огледала за мерцедес...)
                Защо тогава не си купиш две огледала за Мерцедес и да си бръмчиш с тях по улиците Все пак е Мерцедес... да го е..., и те са таралясници като всички останали :D И те искат да им сипваш у резервоару :DP.S. Шегувам се :D :D :D ама не съм фен на Мерцедес, по-точно на немските таралясници. Не харесвам немското, освен ако не е злато
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Най вероятно Нокия 6210
                  Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

ами чух че Nokia 6310/6310i щяла да стане някои да е на същото мнение

Коментар

За в Мерговете телефоните са 6210 или 6310 взависимост о модела и годината. Дори в момента можеш да си купиш чисто нов 6310 - телефон на можеби 10 години вече. Това е телефона с които се оборудват по-старите Мергове.

Коментар

MusicDJ написа:
                        ами чух че Nokia 6310/6310i щяла да стане някои да е на същото мнение
                        Мисля ,че няма да стане,като гледам разположението на конекторите.
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Знам че за Мерцедес G клас купуваха много НОКИИ 6310-6310i на старо. На мен пък конектора ми изглежда точно за такава. Иди в някои магазин за мобилки и пробваи с някои такъв,не вярвам да ти откажат.
                          Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
                          ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Alcatel One Tuch изи с около 2 страници по-стар от Библията

Коментар

колеги мисля че го намерих Ericsson R 520

Коментар

Working...
                              X