Някой може ли да ми каже какъв телефон става за тази стойка Снимки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телефон в Marea
Collapse
X
-
Абе, то смешно нема, един приятел заради мерцедеса си купи от заложна къща някаква антична нокия и са си я ползва, щото му се връзва на колата. Иначе, нокията е колкото тухла единичка и горе-долу толкос тежи, ама човека се кефи, че му върви с мерцедеса. Не че няма кинти за читав телефон, то щом си си купил мерцедес, парите явно не са проблем, ама телефона е просто антика, обаче той си ходи с него запради колата. (аз не бих го направил, но кой съм аз, все пак, карам кола, дето струва съвсем малко повече от страничното огледало на мерцедеса - 3 200 му струва огледалото по Шваке, а моята кола е само 5 000, ебаси, любимия ни Фиат струва по-малко от 2 огледала за мерцедес...)Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:Абе, то смешно нема, един приятел заради мерцедеса си купи от заложна къща някаква антична нокия и са си я ползва, щото му се връзва на колата. Иначе, нокията е колкото тухла единичка и горе-долу толкос тежи, ама човека се кефи, че му върви с мерцедеса. Не че няма кинти за читав телефон, то щом си си купил мерцедес, парите явно не са проблем, ама телефона е просто антика, обаче той си ходи с него запради колата. (аз не бих го направил, но кой съм аз, все пак, карам кола, дето струва съвсем малко повече от страничното огледало на мерцедеса - 3 200 му струва огледалото по Шваке, а моята кола е само 5 000, ебаси, любимия ни Фиат струва по-малко от 2 огледала за мерцедес...)Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Знам че за Мерцедес G клас купуваха много НОКИИ 6310-6310i на старо. На мен пък конектора ми изглежда точно за такава. Иди в някои магазин за мобилки и пробваи с някои такъв,не вярвам да ти откажат.Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар