Здравейте на всички! От два дни съм щастлив собственик на Marea 1,8i 16V HLX. Като цяло колата е в добре състояние (днес от сервиза също потвърдиха - сменях консумативи и ги накарах да я погледнат по обстойно). Та както може да се очаква oт такова хубаво събитие, винаги трябва да бъде малко помрачено
. Значи взех колата от автокъщата скоростомера си работеше. Спрях на 1-та бензоностанция и хоп след това няма никой. Не мери нито скоростта нито изминатото разстояние. Преди това рабрах случайно, че от автокъщата са сменяли лампичката за изминатото разстояние дето осветява. Попрочетох тука там из форума и доколкото разбрах може да е буксата на скоростната кутия. Утре като си прибера колата ще я видя как е (да вметна че от сервиза казаха че не могли да разберат от какво е, ма те все пак май не са по електрониката - D&N - Люлин). Въпроса ми е: може ли нещо да не е закачено както трябва във самото табло, т.е. километража на отделна букса ли е и да не са я цъкнали хубаво в автокъщата. Да знам дали да го отварям изобщо. И има ли начин да измеря дали самия датчик нещо не е изгорял примерно или има ли бушон за него (май не открих като четох manual-a).
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар