Здравейте колеги, имам едно бързо въпросче. От няколко дни на дълъг път за известно време ми спира показанието. на скороста на дигиталното табло, почти съм сигурен че е или кабел или датчика е заминал, но къде ли не се рових, По окабеляването го намерих къде е по книгите, но не мога да намеря къде е датчика физически, може би някъде по скоростната кутия. Питам, ако знаете къде е и дали имате идея ако може да е от другаде проблема.мерси много предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде е датчика за скоростомера. Дигитално табло?
Collapse
X
-
мерси много колеги намерих го, но не е опт него проблема койт отърсех. датчика явно си работи нормално.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
искам само да питам, днес го свалих датчика, но не разбрах за какво е това болтчеот дясно на снимката на колегата /////.като отвинтих пластмасовата част и нямаше нищо общо с това болтче или пък не съм разглобил както трябва нещо. кото го свалих ми остана пласмасовата част и вътре в него една квадратна осичка.другата част...една цилиндрична мъничка в която влиза тази осичка остана на скростите, та за какво е това болтче?Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Колега, и аз имах подобен проблем на баба Темпра, и подробно съм описал как го реших, но сега си лягам и не ми се рови. Потърси мой пост с търсачката относно скоростомер + темпра + дигитално табло.....не се сещам, ще го публикувам тук като го намеря утреСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Малеееее колко трудно го открих, че и ме препрати в един друг форум по едно време.....както и да е, ето темата със картинки:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...tart=0само да допълня, датчика на Хол го сменихме с някакъв същия като него който се оказа, че приятелчето е купувало за неговата Симсонка преди 10г. и струва стотинки.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Мерси много колега, явно и това ще пробвам. Само, че има нещо странно откакто ми прави магарии и километража, по едно време се оправи и ми спря клаксона, като го натисна и релето цъка в краката ми, но не се чува звук, после почна да примигва таблото и на контакт и на стартиран двигател, не знам каква е логиката, но гледах кабели или връзки, които са видни и няма допирания, няма пркъсвания нищо, адски странно, а и нещо почнаха много често да ми горят крушките по таблото. тези за осветлението. преди седмица 5 смених, сега една нова изгоря.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар