Търся спешно ел. схема на Ritmo. Или на някой друг модел, която да е поне приблизително подобна - доколкото съм чувал Фиат Регата трябва да има нещо общо... Карбураторен двигател, двувалка, 1.6л. - тоест пълни инжекциони и други подобни май няма да ми свършат работа...Дано да се намери, че обърнах Google с хастара навън и нищо...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електро схема на Ritmo...
Collapse
X
-
tonov написа:Какъв е проблема? Нямам схема за съжаление, но ако може по някакъв друг начин да помогнем?Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Имам Регата 70S 1,3 карбуратор. Книжката я имам но е на холандски или нещо такова. Затова не съм я отварял. Нямам скенер, но все нещо ще измисля. Ако има схема може да я снимам с телефона и после......Само да ти се занимава. Най-весело беше като не щяха да се вдигнат прозорците. Как да я отавиш на улицата. А да изчезнаха и фаровете. Последва нощен екшън с отверки, докато намеря една лоша връзка в кутията на кормилото. Не точно лоша, ами заради това, че късите светят по цял ден, кабелните обувки се загряват, омекват, почерняват, връзката се влошава, от което загряват повече и...........................Айде чао. Утре ще проверя за схематаPUNTO 1,2 8V 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар