Имам Fiat Grande Punto 1.3 Multijet и всеки път като се кача и не си сложа колана, ми пищи много яко! Не всеки път искам да си сложа колана! Кажете как мога да го премахна?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да спра пищенето при несложен колан на Fiat Grande Puntо
Collapse
X
-
Re: Как да спра пищенето при несложен колан на Fiat Grande P
taka написа:Имам Fiat Grande Punto 1.3 Multijet и всеки път като се кача и не си сложа колана, ми пищи много яко! Не всеки път искам да си сложа колана! Кажете как мога да го премахна?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
И защо после при катастрофа возещите отзад са все за моргата - щото са без колани... А това "не искам винаги да го слагам" си е ебаси лафа... Аз пък винаги го слагам... дори за маневра - навик ми е.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:И защо после при катастрофа возещите отзад са все за моргата - щото са без колани... А това "не искам винаги да го слагам" си е ебаси лафа... Аз пък винаги го слагам... дори за маневра - навик ми е.
Коментар
-
Аз пък и отзад го слагам ... и в такси също, когато съм отзад в такси много се дразня, че нямат закопчалки или колани почти всичките ... Не от недоверие, просто като нямам колан не ми е удобно, все едно нещо ме дърпа напред ... Иначе да - това е варианта - режеш си от някоя друга кола, която да може да се щраква на твоята закопчалка (от някоя морга) и си готов ... но въпреки това според мен това са глупости
Коментар
-
Това с коланите братя БЪЛГАРИ е заради манталитета. Снощи гледах една от сериите на Шуаг по експлорър - тестваха някакъв ван на Додж - отзад бяха заети и 2та реда седалки, но всички бяха вързани прилежно... Защо ли? Защото никой не ги задължава, а вярват в ползата от колан. Аз също вярвам, защото съм оцелялвал след катастрофа с дърво при скорост (на колата, не на дървото, то си седеше мирно) 80км/час. Колата стана на хармоника, но аз си стоях неподвижно, добре притегнат към меката и супер удобна седалка... Единственото поражение е дупка от едно стъкло секурит на лявата ми китка, голямо колкото глава на карфица. Така, че - слагайте си коланите - дори отзад. И аз се дразна когато в такситата няма как да се закопчея... май няма да се качвам в такива???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар