Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможно слабо светене на определен модел ксенон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възможно слабо светене на определен модел ксенон

първо искам да кажа, че това което пиша сега е лично мнение и определено е възможно да греша.не искам да звъчи като антиреклама и след изясняване на положението ще го коригирам.НО след монтажа на 5000 К ксенона който поръчах за мой приятел ми изглежда, че моя ксенон 6000 К от pc-link.biz свети осезаемо по-силно от този комплект (за 120 лв. има го в секция БИЗНЕС)- разликата в цвета е очевидна, 5000 К на мен ми харесва повече- комплекта 5000 К е на АУДИ А6 със лупи Н1- моя комплект си е на Браво с рефлектори- при лупите отрязването е идеално - при мен е далееече от идеално и се доближава до добре с уклон към задоволителноно тази разлика в осветеноста ме притеснява.ако има колега с уред за мерене силата на светлина в Пд - ДА ПИШЕ ако някой е имал наблюдения - нека споделип.с. относно поръчката и коректноста на колегата нямам никакви забележки, нека е ясно

Имам 7....8 модела баласти и има значителна разлика в светенето между някой.

Коментар

1115 написа:
      Имам 7....8 модела баласти и има значителна разлика в светенето между някой.
      въх , от баластите ли?даваш ми идея - ще разменя само крушките и ще видим.

Коментар

Ами то и да ти даваме и да не ти даваме идеи - или е от крушките или от баластите, друго няма какво да е :D:D:D

Коментар

това че са лупи, не означава автомалично по-добро светенепо-добро отразяване - със сигурностслагаш ги на една и съща кола и тестваш :D макар че окото лъже
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

u_bo написа:
            отрязването е идеално
            Sev написа:
            по-добро отразяване - със сигурност
            Отрязването е просто без коментар - перфектно, а отразяването - зависи от рефлектора зад лупата.... това е извън темата, а по темата - мисля че си трябва измерване с калибрирана апаратура. А без апаратура - както казва Sev, но е много относително

Коментар

Working...
            X