Би ли споделил къде направи диагностиката,явно си доволен.И какви други услуги предлагат там,друго диагностицират ли освен АБС,дизелови двигатели гледат ли?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светеща лампа на ABS
Collapse
X
-
И при мен има този проблем с ABS - свети постоянно лампата. Но засега оправям други неща по колата, щот е на 10 дни . На 2 места я пускаха на диагностика и ми казаха, че въобще не успяли да се свържат с ABS-a. Не отговарял. Предполагам че проблема е нещо изгоряло по самия блок, ма знае ли човек. Та ще бъде от полза да кажеш къде са оправили твоята.
Коментар
-
Здравейте,Да, останах доволен, защото ми се реши проблема, но, уви, колата ми оправи колега на брат ми от университета. Той е от Етро Поле, но работи много добре. Компютъра за диагностика е на негов познат. На самата диагностика давало грешка от датчиците и от още нещо, което не открили какво. Като провери, нашия приятел, датчиците се оказа, че са си ОК. Тогава, защото не можеше точно да се определи от къде е проблема, разглобил АБС-а и видял тези четцици, че са за смяна и след смяната вече всичко се оправило.За съжаление не знам точно какви диагностики прави другия човек с компютъра. Явно извода е да имаш познат, на който му се занимава с твоята кола, че пишман майстори колкото искаш...Fiat Marea Weekend 1,8 16v 113hp, 2 airbags, climatronik, multifunctional leather steering wheel, full el. package, halogen, ABS, plush, alloy wheels, 11.96
Коментар
-
Едно странично въпросче. Гледам че колата е като моята и си писал че има 2 еърбега. На моята май има само на шофьорското място щото на другото не виждам къде може да е. Има една вдлъбнатина на таблото и ми казаха че там по принцип би трябвало да се намира, ако съм имал. Питам защото жена ми е бременна и не искам да се вози на предната седалка ако има еърбег.
Коментар
-
Шебек, пак ли бе HLX модификацията би трябвало да е с 4 еърбега Ако твоята е с един - провери си колата по VIN за да знаем HLX или ELX е, а може и SX дори да е ...Така, ако толкова се притесняваш за бременната си жена, какво прави тя на предната седалка без колан? Я да отва отзад и да слага колана дето е под корема. Сега, за да не оспамваме излишно темата - можеш да ми пишеш на лични за всичко, което те тормози по Marea HLX - ще помогна без двигателяSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар