Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светеща лампа на ABS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Би ли споделил къде направи диагностиката,явно си доволен.И какви други услуги предлагат там,друго диагностицират ли освен АБС,дизелови двигатели гледат ли?Благодаря!
    Ex FIAT MAREA 1.9TD100 WEEKEND ELX '98
    FIAT PUNTO 1.2 75hp ELX'96

Коментар

И при мен има този проблем с ABS - свети постоянно лампата. Но засега оправям други неща по колата, щот е на 10 дни . На 2 места я пускаха на диагностика и ми казаха, че въобще не успяли да се свържат с ABS-a. Не отговарял. Предполагам че проблема е нещо изгоряло по самия блок, ма знае ли човек. Та ще бъде от полза да кажеш къде са оправили твоята.

Коментар

Здравейте,Да, останах доволен, защото ми се реши проблема, но, уви, колата ми оправи колега на брат ми от университета. Той е от Етро Поле, но работи много добре. Компютъра за диагностика е на негов познат. На самата диагностика давало грешка от датчиците и от още нещо, което не открили какво. Като провери, нашия приятел, датчиците се оказа, че са си ОК. Тогава, защото не можеше точно да се определи от къде е проблема, разглобил АБС-а и видял тези четцици, че са за смяна и след смяната вече всичко се оправило.За съжаление не знам точно какви диагностики прави другия човек с компютъра. Явно извода е да имаш познат, на който му се занимава с твоята кола, че пишман майстори колкото искаш...
        Fiat Marea Weekend 1,8 16v 113hp, 2 airbags, climatronik, multifunctional leather steering wheel, full el. package, halogen, ABS, plush, alloy wheels, 11.96

Коментар

Едно странично въпросче. Гледам че колата е като моята и си писал че има 2 еърбега. На моята май има само на шофьорското място щото на другото не виждам къде може да е. Има една вдлъбнатина на таблото и ми казаха че там по принцип би трябвало да се намира, ако съм имал. Питам защото жена ми е бременна и не искам да се вози на предната седалка ако има еърбег.

Коментар

Шебек, пак ли бе HLX модификацията би трябвало да е с 4 еърбега Ако твоята е с един - провери си колата по VIN за да знаем HLX или ELX е, а може и SX дори да е ...Така, ако толкова се притесняваш за бременната си жена, какво прави тя на предната седалка без колан? Я да отва отзад и да слага колана дето е под корема. Сега, за да не оспамваме излишно темата - можеш да ми пишеш на лични за всичко, което те тормози по Marea HLX - ще помогна без двигателя
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
            X