Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с моторчетата на пр.светлинни на Fiat Stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с моторчетата на пр.светлинни на Fiat Stilo

Здравейте, колеги. Проблема е в това че, като включа къси светлини, сработват моторчетата за регулиране на височината на св.сноб,и работят непрекъснато като не се влияят от бутона на таблото. Какъв е проблема според вас. Благодаря предварително.

Не знам при Стилото как е но при повечето коли моторчетата се задейсват от копче тип потенциометър та 70% проблема е от там.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Не е от копчето,защото извадих куплунга на целия панел с копчета от ляво на таблото,и проблема си остана

Коментар

Реших си проблема :D,сам без великите майстори :D Ама,голямо рзглобяване беше докато сваля фарчетата Ужясява ме мисълта че,тази операция трябва да се прави при всяка изгоряла крушка

Коментар

Ако може сподели как свали фаровете и какъв беше проблема с моторчетата че и аз страдам от същата болест но при мен едното бръмчи постояно а другото не и за фаровете сваля ли бронята.Благодаря предварително.
          FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Да сваля се бронята.Това е по трудното,има по два винта на предните калници,които се развиват през под калниците,и трябва да я пазиш от одраскване.Фаровете са на три болта.Когато отвориш големия капак на фара ще видиш моторчето,развиваш двете ви дий и сваляш капачето.Вътре има зъбни колелца и един плъзгач с един щифт.При мен този щифт беше излязъл.Оправих ги като ги закачих обратно на кабелите,/фаровете/извън местата им така че,да ми е удобно ба бръкна вътре.Включваш на контакт и фаровете .Моторчето заработва,с малка отверка натиснах плъзгача напред влезе в леглото където трябва да бъде,намери си позицията зададена от таблото и спря.Това е.Това предполагам става заради лошите пътища.Спомням си че,ударих моя фият в една издадена шяхта

Коментар

Working...
            X