намислям да слагам зимен пакет на бравото- огледалата вече са ясни, сега се чудя за пръскалките- ако не ги намеря отникъде готови търся идеи как да си ги направя сам. аз не сам и виждал как са направени фабрично, така че всякакви идеи ще са ми от полза
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подгряване на пръскалки
Collapse
X
-
Здравей колега,Не е ли по-лесно да си купуваш качествена течност за чистачките? Ти хубаво искаш да сложиш подгряване на пръскалките, ама тя течността замръзва по цялата система, че даже и в помпичката. А и ако не е хубава течността при по-висока скорост при голям студ ще ти замръзне на стъклото. За огледалата мога да ти гарантирам, че ефекта е поразителен, но за пръскалките ...!?Поздрави!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
-
Forsaken написа:Здравей колега,Не е ли по-лесно да си купуваш качествена течност за чистачките? Ти хубаво искаш да сложиш подгряване на пръскалките, ама тя течността замръзва по цялата система, че даже и в помпичката. А и ако не е хубава течността при по-висока скорост при голям студ ще ти замръзне на стъклото. За огледалата мога да ти гарантирам, че ефекта е поразителен, но за пръскалките ...!?Поздрави!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Някои мерцедеси имат нагревател в казанчето за чистачките, а на Омега съм виждал и нагряване на цицките на чистачките, може да потърсиш от Омега втора употреба, и да се включват на тоците за подгрев на задното стъкло да не ти греят и лятото, иначе лично моето мнение е че като се сипе зимата в казанчето концентрат за -20гр. пръскалките не замръзват, колкото и да са топлолюбиви италианките- най- важна според мен е течността.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:Някои мерцедеси имат нагревател в казанчето за чистачките, а на Омега съм виждал и нагряване на цицките на чистачките, може да потърсиш от Омега втора употреба, и да се включват на тоците за подгрев на задното стъкло да не ти греят и лятото, иначе лично моето мнение е че като се сипе зимата в казанчето концентрат за -20гр. пръскалките не замръзват, колкото и да са топлолюбиви италианките- най- важна според мен е течността.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Май най-лесния вариант е да потърсиш из моргите мерцедес, от 124 нагоре.Всъщност не знам, ама май и 190-ките са така, поне по-новите.Доколкото една 190-ка може да бъде нова Значи има серпентина в самото казанче през която въртят вода от малкия кръг - не знам дали може да се приспособи.Маркучите от машинката обаче имат вграден нагревател, както и "цицките" Електрически са и вярвам няма да имаш никакъв проблем да ги пригодиш...Не е лоша идеята.Като се има предвид тея помии дето ги продават, май е по-добре само на чиста вода.Не че аз не сипвам спец-течности но всеки път като погледна какво има по дъното и се чудя защо по дяволите го правяI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Май най-лесния вариант е да потърсиш из моргите мерцедес, от 124 нагоре.Всъщност не знам, ама май и 190-ките са така, поне по-новите.Доколкото една 190-ка може да бъде нова Значи има серпентина в самото казанче през която въртят вода от малкия кръг - не знам дали може да се приспособи.Маркучите от машинката обаче имат вграден нагревател, както и "цицките" Електрически са и вярвам няма да имаш никакъв проблем да ги пригодиш...Не е лоша идеята.Като се има предвид тея помии дето ги продават, май е по-добре само на чиста вода.Не че аз не сипвам спец-течности но всеки път като погледна какво има по дъното и се чудя защо по дяволите го правяLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Esper написа:Май най-лесния вариант е да потърсиш из моргите мерцедес, от 124 нагоре.Всъщност не знам, ама май и 190-ките са така, поне по-новите.Доколкото една 190-ка може да бъде нова Значи има серпентина в самото казанче през която въртят вода от малкия кръг - не знам дали може да се приспособи.Маркучите от машинката обаче имат вграден нагревател, както и "цицките" Електрически са и вярвам няма да имаш никакъв проблем да ги пригодиш...Не е лоша идеята.Като се има предвид тея помии дето ги продават, май е по-добре само на чиста вода.Не че аз не сипвам спец-течности но всеки път като погледна какво има по дъното и се чудя защо по дяволите го правяI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар