Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам проблем нещо като дам ляв мигач и свети десния стоп

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам проблем нещо като дам ляв мигач и свети десния стоп

здравейте хора, нов съм във форума скоро си взех фиат пунто 2 модел 2000 година и имам проблем, ако някой знае може ли да каже къде да го закарам или как да го отстраня. Значи проблема ми е, че като натисна стоп ми свети и мигача отзад, като дам ляв мигач отпред си мига, а отзад мига дясния стоп не мигач, а стопа, при дясния мигач го няма този проблем ,само като дам ляв от какво може да е това.Добре дошъл във форума.Като за начало прочети правилата за ползване на форума.Заглавието на темата е пример как да не озаглавяваме темите си.Писането с главни букви се приема като викане.Поправи заглавието,така че от него да става ясно какъв ти е проблема.Модераторски екип на fiat-bg.org.

кабелите да не са разменени ????едит: още отпред при таблото мойе да са разменени виж някъде за схема.

Коментар

най-вероятно някъде се губи маса , няма хубав контакт , провери си връзките , аз имах подобен проблем със светлините и се оказа че буксата отзад на стопа не е правила хубав контакт, изкарах я , почистих малко , ако искаш може лек да пръснеш с контактен спрей

Коментар

Проблема е или в буксата или в платката на задния стоп- като се свали буксата- да се погледне да не са корозирали крачетата или подгънати, както и са корозия по платката.
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

И според мен проблема е от лош контакт.Свали и почиста с фина шкурка и контактен спрей и би трябвало да си готов.
          Marea 1.6 16v

Коментар

мерси момчета ще видя дали е някои от тия неща

Коментар

И аз залагам на лош контакт във въпросния стоп.
              Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
              ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Може да са протрити кабелите някъде по ъглите по гредите, случвало ми се е. И от там да прехвърля на където си поиска.
                Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V

Коментар

готово момчета оправих проблема, просто напръсках буксите за стоповете и всичко се оправи, мерси много.

Коментар

Working...
                  X