Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с часовника на таблото...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с часовника на таблото...

не че е особено важно, но ме дразни... от около месец часовника на таблото спира, изостава... като тръгна да го сверявам стига до някъде стрелката за минутите и после не иска да продължи... след час-два - минава от същото място без проблем... всичко стана изведнъж!дали закача някъде отзад или някоя букса разкачена имам... не съм отварял таблото още.п.п. все повече съжалявам, че на мястото на часовника нямам оборотомер...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Re: проблем с часовника на таблото...

donnna написа:
    не че е особено важно, но ме дразни... от около месец часовника на таблото спира, изостава... като тръгна да го сверявам стига до някъде стрелката за минутите и после не иска да продължи... след час-два - минава от същото място без проблем... всичко стана изведнъж!дали закача някъде отзад или някоя букса разкачена имам... не съм отварял таблото още.п.п. все повече съжалявам, че на мястото на часовника нямам оборотомер...
    и при мен на уното е така, има една маса отзад която се разхлабва от вибрациите, на мен ми писна да свалям таблото и да стягам, другия път ще я залепя със някакво лепило да не мърда и тва е
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Working...
    X