Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги трябва ми съвет за музичка!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги трябва ми съвет за музичка!

Видях една промоцийка в Техномаркет и ме интересува странично мнение! Заслужава ли си спрямо пари/ качество, че искам да направя един подарък на красавеца ми за 1-ва пролет! В момента съм с 2 говорителя(2 във вратите и 2 отзад в корите) и ми е достатъчно като сила на звука, но искам да си подсиля бас-а! Та това ми е въпроса, кажете да купувам или не
    Прикачени файлове
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Изглежда прилично!Даже и аз много се изкушавам, ама като имам и бутилка в багажника, с касата съвсем ще я закъсам с мястото.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Здравей колега...Значи единствения недостатък на този буфер е че не издържа много на силно натоварване.иначе свири прилично, ако не го слушаш на мах.
      Marea 1.6 16v

Коментар

Аз съм такъв буфер от 5 месеца. Впечатлението ми е че е голям за малкия багажник на Браво. Прилично свири за парите си - 100лв.
        Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Не си заслужава! Просто не се лъжи ...Лятото, като оборудвах Бравата с музика, слушах и тубата и касата BLAUPUNKT в Техномаркет. Тубата определено си биеше на ламарина, докато касата вадеше някакъв приличен бас. Можеш да помислиш за по-различна комбинация, която пак ще ти излезе горе долу на тези пари, но звукът ще бъде в пъти по-добър. Това:http://www.thunder.bg/product_info.p...oducts_id=211+ това:http://www.ljclub.net/kutii/Boshmann12-SL_B.jpgКъм 220 лв. идва всичко

Коментар

Re: Колеги трябва ми съвет за музичка!

standox_ написа:
            Видях една промоцийка в Техномаркет и ме интересува странично мнение! Заслужава ли си спрямо пари/ качество, че искам да направя един подарък на красавеца ми за 1-ва пролет! В момента съм с 2 говорителя(2 във вратите и 2 отзад в корите) и ми е достатъчно като сила на звука, но искам да си подсиля бас-а! Та това ми е въпроса, кажете да купувам или не
            Мисля че това ще думка добре за тези парички, ако не ти се дават повече взимаи това. После винаги можеш да си преправиш тубата в каса за още 15-на лева.
            Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
            ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Milen’ko_Punto написа:
              Мисля че това ще думка добре за тези парички, ако не ти се дават повече взимаи това. После винаги можеш да си преправиш тубата в каса за още 15-на лева.
              За тая туба не си заслужават и 50 лв. Как взимаш отношение без да си я слушал, не знам Надявам се разбираш, че подобни коментари са за сметка на автора на темата

Коментар

wwweb написа:
                Milen’ko_Punto написа:
                За тая туба не си заслужават и 50 лв. Как взимаш отношение без да си я слушал, не знам Надявам се разбираш, че подобни коментари са за сметка на автора на темата
                Това за коментарите е ясно, нали за това пишем. Тубата я чух в магазина и не ми направи лошо впечетление. На мен лично ми допада каса и то аз да си я направя, с препорачителен литраж от производителя на вуфера. Аз лично бих избрал Паинер с каса а за амплифера по мощния 4 канален Блаупункт. Но тука вече ще има още 50-60 лв. горница а може и повече. Но въпроса беше дали си струва парите. Аз лично казвам : Да , струва си на тази цена. От там на татък колегата си решава. Ако съм обидил някои се извинявам наи учтиво. Поздрави.
                Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
                ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Колега послушай wwweb - Адски е прав - това което ти е предложил е много много добро, а тоя блаупункт (не заслужава да си сменям езика даже за да я нашиша тая марка) е пълен боклук- ниско КПД никакъв бас, ламаринено дрънчене абе отврат! Моля ви се хора не се лъжете - блаупункт вече не значи качество !
                  Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                  части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                  части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                  тел. 0883437022

Коментар

Аз слушам повече фолк, гръцко, сръбско- та се чудя дали да не си взема и аз една туба, или те са предназначени само за техно разни си музики?
                    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
                      Аз слушам повече фолк, гръцко, сръбско- та се чудя дали да не си взема и аз една туба, или те са предназначени само за техно разни си музики?
                      Ти па Аз да не мислиш, че слушам техно

Коментар

имам същата, свири много добре, но като не я усилваш на макс ... на макс почва да не издържа, но иначе е супер ... Усилвателя ми е също блаупункт пак от техномаркет ... Малко по-силен е от тубата, но аз внимавам ... няма някой който да се е оплакал от озвучението ми, освен майка ми - в 2 часа през нощта станала (като се прибирах) да види дали музиката е от моята кола :D на 8мия етаж съм :D на 6тия етаж през алу дограма се чувало у братовчедка ми ... без коментар ... :D

Коментар

Хм аз таз промоция я изпускам това ясно! Нямам възможност сега да отделя пари за това...пестя за данък и гражданска ! Но доста ме раздвоихте сега....ще видим! Ако се спра на нещо определено пак ще питам! А ако вие видите нещо интересно пишете!
                          Lancia Lybra 2,4JTD '03
                          Фиат Браво 1.9TD75 '97
                          Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                          Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_ написа:
                            Хм аз таз промоция я изпускам това ясно! Нямам възможност сега да отделя пари за това...пестя за данък и гражданска ! Но доста ме раздвоихте сега....ще видим! Ако се спра на нещо определено пак ще питам! А ако вие видите нещо интересно пишете!
                            Интересни неща да искаш.Стига пари да има има голям избор.Но в никакъв случеи неси и помисляи да взимаш нещо подоно слушал съм много видове басове но на тва небих и казал че е басс, пълна трагедия.

Коментар

standox_ написа:
                              Ако си чевръст можеш само да си направиш бас каса. Аз специално така действам А за усилвател - препоръчвам ти да си вземеш някой по-голям, че дори и с повече канали за да имаш възможност след време да си преработиш системата и да не се получи така, че да нямаш достатъчно мощност.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                              X