Знае ли някой от кой Фичо е тва табло.Купих го заради оборотомера,но си нямам идея дали ще трябва и някъв датчик или може да се свърже към бобинатап.п. Иска ми се да го ползвам за Tempra SW 1,6i.e/55kw-93г
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това табло...-за катинарче
Collapse
Заключена тема
X
X
-
От Регата е. Още я карам. За оборотомера не знам, но мога да погледна. Спомням си обаче, че като я взех оборотомера подскачаше, заради най-малкото искрене по кабели, бобини и т. н. Затова сложих електронно запалване и всичко е ОК. Делкото съм забравил къде е. За разходомера съм сигурен - има една тетка на маркуча за сервото, там е мушнат тънкия шлаух. И за да не се чудиш за една лампичка от чекера, която е за щеката на маслото: на регатите щеката им е с датчик и ако маслото намалее, датчика остава на сухо и лампата светва. Всичко друго си е като на кола.PUNTO 1,2 8V 2001
Коментар
-
колега Pepo,много би ми помогнал,ако погледнеш и споделиш къде е закачен оборотомера.Моята смела идея е да го измъкна и използвам като допълнителен уред.На първо време не се захвашам с "чекера"-много кабелаж има да опъвам.Ако може още някой да попогне-===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
pepo написа:Ще трябва да режеш платката, че май отзад е едно цяло.===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
Това упражнение съм го правил на уно.Не знам стои ли ти лентата с пистите.Ако стои огледай кое е + и кое -.100% съм сигурен че единият + трябва да го вземеш от бобината.Експериментирай няма какво да изгори.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Вземай от бобината и ще тръгне 99.99% съм сигурен, само че трябва да му подадеш +,- и ако го слагаш отделно предвиди и осветление.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар