Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реконструкция на рефлектор във - (Valeo Bi-xenon projektor)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

phoenix написа:
    един кратък въпрос?тези кръгове, не се ли закачат на габарита..... и късите нямат нищо общо с диодите. Аз карам вече половин година с постоянно включени фарове и съм с такива диоди/габарити, и досега не са изгорели.
    Да, така е, късите нямат общо, но са близо - ня едва 2-3-4 см е лампата, в тази връзка имах предвид че го напичат. Явно ще трябва и аз да си взема от бриколажа! Специално тези показаните на снимката са заоблени отпред, т.е. фокусирани са, затова фронтално изглеждат силни, а отстрани - не чак толкова. Докато другите - правите отпред разпръскват равномерно, и габарита изглежда почти еднакъв отвсякъде. Явно е въпрос на късмет докато уцелиш такива които не изгарят скоро. А ако се боцнат 24- волтови - ако изобщо светнат ще е супер слабо

Коментар

Най-накрая завърших проекта,но не съм много доволен от резултата.Моля да изкажете и вашето мнение
      Прикачени файлове

Коментар

много синьо. ако бяха по-бели по-добре
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Абе и аз сложих бели ама си светят синьо. А иначе е добре какво не ти харесва. супер си е. Има само един проблем, през деня не се вижда как светят изобщо и все едно нямам габарит. Мисля по въпроса за още някаква лампа във фара. Все пак добре си се справил.
          Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
          ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

И аз го имам този проблем.Докато не се стъмни поне малко ,не се вижда нищо

Коментар

Working...
            X