Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да скрием усилвателя! Една идейка да обсъдим...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Vladim написа:
    Rokambol написа:
    Има автоусилватели с вградени вентилатори - сработват само при нужда, подобно на някой лаптопи. Потърси такъв. Удобно място може да се намери зад/над жабката на колата, особено ако няма еърбег.
    Колата няма еърбег на мястото до шофьора, но пък за сметка на това таблото ми е вдлъбнато :D Идеята ми е да осигуря цуркулиране на въздуха под седалките, не толкова да обдухвам самият усилвател. Преди малко пак гледах мястото.... перфектно е! Като си купя усилвател и го монтирам ще снимам!
    Интересна идея наистина, но как е там положението с охлаждането. Иначе наистина е добре, защото е близо до акумулатора и лесно ще се пуснат яки токове и няма да има загуби от кабела.То там това вдлъбнатото дето го имаме как се сваля - не съм гледал в ръководството, но ми се струва отделен панел.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

    Коментар


      #17
      Ето! Усилвателя се побра, че има място и за още! :D Ето ви снимки от двете страни и една с поглед отгоре и със сложена изолация, леко орязана. Оставил съм едно малко парченце над клемите за захранване с цел изолация. налиожи се единствено да преместя леко фабрично монтираните снопове кабели нагоре. А е леко накриво, защото профилът на двете седалки отдолу е различен. А и има една ламаринка, която пречи. Ако случайно започва да прегрява и да се изключва ще споделя. Но засега не ми се е случвало :D
      Прикачени файлове
      Frontera Sport, X20SE март 1998

      Коментар

      Working...
      X