Колеги, при положение, че колата ми "спи" на улицата и в общи линии 95% от времето се намира именно там ми хрумна отново една идея. Искам да си купя усилвател за subwoofer, който може да е и за още две колони отзад, не съм решил. При положение, че винаги, когато решат апашите могат да ми се вмъкнат в колата си мисля, че е добре да се скрие поне това, което може и за, което съм давал пари. Мисля си, че усилвателя може да се монтира под задните седалки и да се захване солидно за ламарината на купето. Мисля, че не-голям усилвател без проблеми може да се мушне там. Основният проблем идва с охлаждането! Наистина всички популярни модели имат защита против прегряване, но някак няма да е приятно да си услилиш някое парче и кефейки се да започнат да изчезват ниските... В този ред на мисли ми хрумва и друга идея - охлаждане подобно на компютърното!
Един вентилатор в единият край под седалките и друг някъде в средата, единия ще изкарва, а другия ще вкарва въздух. Хайде сега сте вие на ход да давате мнение!

Коментар