Изтърбушен ти е патрона, не се хвали...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво е бутона на стартера?
Collapse
X
-
ееееее строхотно сега съм на работа ма довечера ще пробвам и на типото и на бравото . да ви кажа преди години имахме и ритмо и то имаше това ключе на патрона за ключа и като се замисля вече 10 год. все се сещам за него и все се чудя за кво е . мерси за инфото !!! много ми е интересно на типото понеже е дигитал дали ще свети и таблото .не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
Yavor написа:Изтърбушен ти е патрона, не се хвали...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
я дай схемата да видим как му светят вратите, и дали ще мога да го интегрирам в Брава? И освен това пробвай дали купето не е Special Edition: можеш ли да извадиш ключа докато въртиш на стартер Иначе жабарите са хитри - и от капачката на резервоара не можеш да го извадиш ако не е на мястото си Добре че не е задължително да заключиш жабката за да го извадиш и от там. А лафа с "копчето италиански пиниз" е мноу як, претъркалях се в хола от смях.Сега се сетих - на дедрата ми бяха нужни само няколко дни да разбера за какво е копчето, достатъчно беше да разгледам позициите на които може да се върти ключа, изписани са на патрона
Коментар
-
ogi28b написа:я дай схемата да видим как му светят вратите, и дали ще мога да го интегрирам в Брава? И освен това пробвай дали купето не е Special Edition: можеш ли да извадиш ключа докато въртиш на стартер Иначе жабарите са хитри - и от капачката на резервоара не можеш да го извадиш ако не е на мястото си Добре че не е задължително да заключиш жабката за да го извадиш и от там. А лафа с "копчето италиански пиниз" е мноу як, претъркалях се в хола от смях.Сега се сетих - на дедрата ми бяха нужни само няколко дни да разбера за какво е копчето, достатъчно беше да разгледам позициите на които може да се върти ключа, изписани са на патронаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
отваряш я на екрана на компютъра и както я гледаш, натискаш Print Screen на клавиатурата (обикновено е над Insert). После отваряш произволна програма за редакция на снимки, създаваш празен файл с големина на резолюцията на desktop-а, Paste , маркираш схемата, избираш Crop, Save Crop As..., или нещо от сорта, а ако няма - Copy и Paste в нов, по-малък файл, правиш му размера да е compatible за форума и я мяташ в онази тема и ще я мислим За описаната цел използвам MS фото едитор, става и на Paint.
Коментар
-
MrElectro написа:По първия въпрос ...Този бутон като го натиснеш и завъртиш ключа назад колата остава на габарити, тъй че не се притеснявай,никакъв фал няма да стане.А този диод е за фабричната алармаFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Имаше подобна тема и дори съм писал в нея още като купих колата.Имам два ключа - синият, силно износен, излизаше от патрона от всяко положение дори при работещ двигател, а червеният видимо неползван излизаше от там само в изключено състояние.Ключаря ми направи нов син ключ и сега и двата са наред.
Коментар
-
Да, на пежо експерт! Между другото въпросното копче го имаше и на старото ми УНО от 83-та. По принци да ти се гасят фаровете с изгасване на контакт най-ми харесва, както и да ти светват при палене. По този начин се решава проблема с изтощения акумулатор на следващата сутрин с забравни фарове, както и с "ЪЪЪ вече не си светвам фаровете г-н полицай, че веднъж ми беше свършил акумулатора!" . Поради тази причина се налага и използването на копчето за габарити.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
mme написа:blagun написа:А при мен може и да махнеш ключа, докато двигателя работи....... Някой друг???BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар