Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За какво е бутона на стартера?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За какво е бутона на стартера?

Здравейте, знчи останаха само 2 неща в салона на бравата които нз за какво са.1. Тоя бутон на стартера от мн време ми бърка в очите но несмея да го натискам да не стане фал но мн ме гложди за какво е 2. Предполагам че това е диод за някаква стара аларма но като взимах колата нямаше аларна и аз си сложих а човека кадето я слагаше нищо не каза, смисул не спомена че може да изведе новата ми аларма там да свети. Според вас за какво е било това?Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Не знам и аз ,но и на мен ми е интеристно защото и аз карам фиат от скоро-!!!!

Коментар

По първия въпрос ...Този бутон като го натиснеш и завъртиш ключа назад колата остава на габарити, тъй че не се притеснявай,никакъв фал няма да стане.А този диод е за фабричната аларма

Коментар

колеги като натиснете това копче и завъртите ключа наопаки (обратно посоката на палене)и пускате паркинг светлините нали като загасите колата и няма и фарове.
        Brava 1,6 16V

Коментар

MrElectro написа:
          По първия въпрос ...Този бутон като го натиснеш и завъртиш ключа назад колата остава на габарити, тъй че не се притеснявай,никакъв фал няма да стане.А този диод е за фабричната аларма
          Потвърждавам
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

хм това за него бутонче не го знаех но е добре )) а относно диода в моята книжка го дават че го има при фабрична аларма...ама знам ли пак..
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

аааа егати якото е тва с туй бутонче!!! Сууупер
              Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
              MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
              Engine Stamp: 176B9.000
              Version Code: 176BV
              Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

easylife написа:
                аааа егати якото е тва с туй бутонче!!! Сууупер
                И аз като прочетох книжката разбрах за него! :DTipo/ Tempra също имат!
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Диода със сигурност е за фабричната аларма.Моята работи и този деод си свети.
                  fiat Brava 1,9TD 75 -октомври 1998

Коментар

Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но Утреще го пробвам де
                    Brava 103HP
                    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                      Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но Утреще го пробвам де
                      Няма как да извадиш ключа при светнати фарове и колата на контакт Ако искаш пробвай утре.
                      Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

IvoMarea написа:
                        miro2177 написа:
                        Няма как да извадиш ключа при светнати фарове и колата на контакт Ако искаш пробвай утре.
                        Но колата не е на контакт, ключът е завъртян в противоположната посока и спокойно си го вадиш, докато колата е на габарити.
                        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                          IvoMarea написа:
                          miro2177 написа:
                          Но колата не е на контакт, ключът е завъртян в противоположната посока и спокойно си го вадиш, докато колата е на габарити.
                          Чети внимателно на какво съм отговорил - "... като завъртиш ключа и светнат ФАРОВЕТЕ можеш ли да махнеш ключа и да останат да светят габаритите..." - значи при светнати ФАРОВЕ няма как да извадиш ключа, защото това означава, че колата е на контакт.А иначе много ясно, че като натиснеш копчето "италиански пиниз" и врътнеш ключа наобратно, можеш да го извадиш и автоматично светват габаритите, както и лампите за осветление на таблото и приборите.
                          Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

IvoMarea написа:
                            ...копчето "италиански пиниз"...
                            Това ми хареса :D
                            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

IvoMarea написа:
                              simeon3000 написа:
                              IvoMarea написа:
                              miro2177 написа:
                              Чети внимателно на какво съм отговорил - "... като завъртиш ключа и светнат ФАРОВЕТЕ можеш ли да махнеш ключа и да останат да светят габаритите..." - значи при светнати ФАРОВЕ няма как да извадиш ключа, защото това означава, че колата е на контакт.А иначе много ясно, че като натиснеш копчето "италиански пиниз" и врътнеш ключа наобратно, можеш да го извадиш и автоматично светват габаритите, както и лампите за осветление на таблото и приборите.
                              А при мен може и да махнеш ключа, докато двигателя работи....... Някой друг???
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                              X