Здравейте, знчи останаха само 2 неща в салона на бравата които нз за какво са.1. Тоя бутон на стартера от мн време ми бърка в очите но несмея да го натискам да не стане фал но мн ме гложди за какво е 2. Предполагам че това е диод за някаква стара аларма но като взимах колата нямаше аларна и аз си сложих а човека кадето я слагаше нищо не каза, смисул не спомена че може да изведе новата ми аларма там да свети. Според вас за какво е било това?Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво е бутона на стартера?
Collapse
X
-
MrElectro написа:По първия въпрос ...Този бутон като го натиснеш и завъртиш ключа назад колата остава на габарити, тъй че не се притеснявай,никакъв фал няма да стане.А този диод е за фабричната алармаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
easylife написа:аааа егати якото е тва с туй бутонче!!! Сууупер||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но Утреще го пробвам деBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но Утреще го пробвам деFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:miro2177 написа:Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но Утреще го пробвам деКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:IvoMarea написа:miro2177 написа:Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но Утреще го пробвам деFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:simeon3000 написа:IvoMarea написа:miro2177 написа:Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но Утреще го пробвам деBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар