Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инсталиране на модул за вдигане на стъкла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Инсталиране на модул за вдигане на стъкла

Дайте съвет къде да ходя да ми монтират такова нещо, че сутринта си намерих колата с наполовина отворен прозорец (забравен). Знам че се продават за около 20-30 лв, но не съм уверен че мога да го монтирам сам. Колата е HLX изпълнение и използвам фабричната аларма. Ако някой може да помогне ще бъде почерпен солидно, приемам и препоръки за сръчни алармаджии, способни да го инсталират без да се налага после да заключвам с катинар или да слагам ръчки за стъклата.
    Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
    Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
    Ex: Marea 2.4 JTD 2000
    Ex: Brava 1.6 1997
    Ex: Puntо 1.1 1994

отиди в RAVENA.добри са.но не съм сигурен дали че стане само с модул тъй като ти е фабрична алармата.незнам дали алармата има тази функция.честно казано много ме съмнява.
    Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
    Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
    VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
    VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

Аз като си слагах алармата питах алармаджията дали може да ми направи да ми се вдигат стъклатацентралното и отговора на тоя галфон беше ’’да си си купил алфа’’ Иначе модул имаше каза че е 60-70лв и прецених че ще мина и без него
      Brava 103HP
      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Re: Инсталиране на модул за вдигане на стъкла

venioid написа:
        Дайте съвет къде да ходя да ми монтират такова нещо, че сутринта си намерих колата с наполовина отворен прозорец (забравен). Знам че се продават за около 20-30 лв, но не съм уверен че мога да го монтирам сам. Колата е HLX изпълнение и използвам фабричната аларма. Ако някой може да помогне ще бъде почерпен солидно, приемам и препоръки за сръчни алармаджии, способни да го инсталират без да се налага после да заключвам с катинар или да слагам ръчки за стъклата.
        Здравей, на мен ми добавиха модул за 4-те стъкла към нефабричната ми аларма. Ето ти координатите на човека:Сервиз за алармиКостадинСтудентски градул. ,,Професор доктор Иван Странски
        Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Благодаря за насоките, утре ще търся решение и ще ви информирам за резултата.
          Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
          Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
          Ex: Marea 2.4 JTD 2000
          Ex: Brava 1.6 1997
          Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Working...
          X