Колата е с аларма ,която е с вграден имобилайзер , качих се в колата дадох на контакт изключих имобилайзера на алармата на колата си светна "code" сичко ток и давам контак да запали и за секунда светна таблото и след това все едно съм и пуснал вместо 1A 10A и нищо не свети/на завъртян ключ/ после заключих отключих и всичко си беше наред , километража за изминатите км /нулиращият/ се беше нулирал както и часовникът на радиото се беше ресетнал .. Някой ако предполага защо е нека пише ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Напрежение на Brava ..
Collapse
X
-
Изобюо не се чуди, обърни особенно внимание на "-" на акумулатора, свали клемата почисти стегни и всичко ще е ок.Има и една друга вероятност но ако не се оправи драсни - става дума за самата връзка на кабела с кабелната обувка виж дали не е хлабава(имал съм случай направо изпада като я дръпна) УспехHGT 2.0 20V
Коментар
-
bigben_vd написа:Изобюо не се чуди, обърни особенно внимание на "-" на акумулатора, свали клемата почисти стегни и всичко ще е ок.Има и една друга вероятност но ако не се оправи драсни - става дума за самата връзка на кабела с кабелната обувка виж дали не е хлабава(имал съм случай направо изпада като я дръпна) Успех"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Не се занимавай с тези контактни спрейове( на работа ги ги използваме само за клеясали болтове за другото не стават, поне там където има големи токове) - има високо преходно съпроти-вление с него, колкото и невероятно да звучи. По-добрият вариант е почистване стягане и обмазване отгоре с технически вазелинТова е всичкоHGT 2.0 20V
Коментар
-
bigben_vd написа:Не се занимавай с тези контактни спрейове( на работа ги ги използваме само за клеясали болтове за другото не стават, поне там където има големи токове) - има високо преходно съпроти-вление с него, колкото и невероятно да звучи. По-добрият вариант е почистване стягане и обмазване отгоре с технически вазелинТова е всичко"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар