Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да вържа кабелчето " MEMORY " на фиат Темпра?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде да вържа кабелчето " MEMORY " на фиат Темпра?

Здравейте, купех си скоро Car Player Sony. Не конкретизирам по-вече, защото евробуксата на всички е еднаква! На нея има жълт проводник, който аз усуках къв червения ( захранващия ) и сега за да изключа плейъра трябва да го направя през копчето. Има ли такъв проводник във Фиат Темпра 1.6 secat. , по който те тече ток като пъхна контактния ключа в ключалката и как да го намеря? Пробвах почти всичко, но не забелязах нещо да работи само при пъхнат ключ ( без да е на контакт). Благодаря ви!

Re: Къде да вържа кабелчето " MEMORY " на фиат Тем

Не съм запознат точно с тая темпра но мисля че нямат прекъсвач за пъхнат ключ.Има жица която подава захранване само като си на контакт,но по-големите разбирачи да кажат.
    Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
    GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Аз имах такава Темпра същата, и когато само пъхнеш контактният ключ на мястото му никъде не се подава захранване. Кабелчето MEMORY можеш да вържеш към запалката, там има постоянно захранване.
      FIAT PUNTO 1.7 TD
      CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

TOKATA написа:
        Аз имах такава Темпра същата, и когато само пъхнеш контактният ключ на мястото му никъде не се подава захранване. Кабелчето MEMORY можеш да вържеш към запалката, там има постоянно захранване.
        Не е проблем да пусна постоянно захранване! Просто усуках двата кабела и плейъра работи, но съм виждал такива модели, като извадиш ключа от гнездото му, плейъра писука да не забравиш да ву свалиш панелчето!

Коментар

На Типо и темпра не е добре да се ровиш по кабелите на запалването щото си е доволно сложно.Фабрично мисля че кабелчето беше лилаво на цвят и си излиза дето е касетофона. Фабричния касетофон би трябвало да се връзва на един кабел, който е половин квадрат, доволно дебел, червен на цвят. При мен това кабелче не вършеше работа и си го вързах с двете на червения кабел.Евро буксите за това са въведени, щото всеки пипа и реже, и всеки следващ собственик остава недоволен. Меко казано :D
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

nickibel написа:
            TOKATA написа:
            Не е проблем да пусна постоянно захранване! Просто усуках двата кабела и плейъра работи, но съм виждал такива модели, като извадиш ключа от гнездото му, плейъра писука да не забравиш да ву свалиш панелчето!
            На мен на стария ми форд беше така понеже нямаше евро букса и на ръка му редях кабелитеНа фиата е с евробукса и по същия начин радиото винаги свири и ме мързи да режа кабелите.трябва да намериш на кой кабел дето идва към радиото има + само при завъртане на ключа на позицията преди контакт.На мойто пунто няма такъв кабел май
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
            X