Здравейте, купех си скоро Car Player Sony. Не конкретизирам по-вече, защото евробуксата на всички е еднаква! На нея има жълт проводник, който аз усуках къв червения ( захранващия ) и сега за да изключа плейъра трябва да го направя през копчето. Има ли такъв проводник във Фиат Темпра 1.6 secat. , по който те тече ток като пъхна контактния ключа в ключалката и как да го намеря? Пробвах почти всичко, но не забелязах нещо да работи само при пъхнат ключ ( без да е на контакт). Благодаря ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да вържа кабелчето " MEMORY " на фиат Темпра?
Collapse
X
-
TOKATA написа:Аз имах такава Темпра същата, и когато само пъхнеш контактният ключ на мястото му никъде не се подава захранване. Кабелчето MEMORY можеш да вържеш към запалката, там има постоянно захранване.
Коментар
-
На Типо и темпра не е добре да се ровиш по кабелите на запалването щото си е доволно сложно.Фабрично мисля че кабелчето беше лилаво на цвят и си излиза дето е касетофона. Фабричния касетофон би трябвало да се връзва на един кабел, който е половин квадрат, доволно дебел, червен на цвят. При мен това кабелче не вършеше работа и си го вързах с двете на червения кабел.Евро буксите за това са въведени, щото всеки пипа и реже, и всеки следващ собственик остава недоволен. Меко казано :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
nickibel написа:TOKATA написа:Аз имах такава Темпра същата, и когато само пъхнеш контактният ключ на мястото му никъде не се подава захранване. Кабелчето MEMORY можеш да вържеш към запалката, там има постоянно захранване.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар