Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон, премигва, защо ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ксенон, премигва, защо ?

Здравейте, колеги. Карам Фиат, браво 1.6 ... купих го с ксенон, предишният собственик го е слагал, свети супер силно и хубаво, много съм доволен!! Докато не се появи следният проблем, докато си работят фаровете, леко премигва... от една седмица мигаше много леко и доста рядко... но след цяла нощ каране, усетих че е започнало да мига почти постоянно и по-силно... имате ли идея на какво може да се дължи това, помогнете, моля!!! Четох някакви други теми, но нищо не открих конкретно по този въпрос... много ще съм благодарен ако някои помогне.

Това с премигването не е проблем. Един колега от ситроен форума много го дразнеше и сложи някакви допълнителни филтри към трафовете ако не се лъжа и оправи проблема. Сега отивам да търся темата и ако я намеря ще постна линк.
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

ОК, мерси много, но имай в предвид, че започна да премигва от няколко седмици...преди това не е мигало никога...

Коментар

Колеги, надявам се на още отговори по темата, имам чувството че ако не се вземат мерки скоро ще спрат да светят тотално...

Коментар

провери дали баласта на мигащия фар не загрява повече от нормалното. аз имам същия проблем. ако и при теб загрява, ще разправям допълнително.макар че съм писал и в темата за ремонт на баласти - виж и там

Коментар

За съжаление не можах да намеря темата, в която беше описано как се оправи проблема. Пробвай с гугъл или иди на ситроен форума и пробвай да потърсиш и ти с различни ключови думи.
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

проблема се оказа от полуизгоряла крушка... всичко е на 6 вече, това в важното

Коментар

Working...
              X