Аз вече пуснах един пост в раздела за ключалки/алармаи и т.н., но проблемът май не е там.След като един ден реших да си паля колата с включена аларма - и тя запали и останах без мигачи, смених бушон реших, че това е проблема, но не. Та - проблемът - мигачите си светят когато си поискат - в смисъл само когато натисна съответния лост или копче - ту светят, ту не, светят на почивки - светят два пъти и спират. Има и някакъв прецъкваш звук като от реле с променлива честота, който се проявява от време на време и идва някъде от задната част на купето. Иначе като си включа алармата - си светят винаги всички мигачи, дори когато съм вътре се чува и съответния прецъкващ звук от релето. Като изключа бушона на алармата - няма аларма и все така си няма/има променливо мигачи.Помощ. Ако няма решение - може да ме пратите на кадърен жичкаджия, който разбира от Фиат Брава.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мигачи - оправени
Collapse
X
-
При мен на пунтото имаше такъв проблем явно го е имало преди да купя колата. Отрязох кабелите от алармата ( само тези на мигачите ) Сега имам мигачи , ама като отключвам/заключвам нямам светлинна индикация и те така.Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
-
Махнах задната кора, откачих де що жици имаше, пипах по стопове, слагах - махах и се оказа, че едната клема дето предава тока към моторчето на чистачката нещо се е разтопила от единия край, изключих кабелите от нея и изглежда всичко е ок, поне за сега. Нова клема струва 45 лева на Стамболийски, ходих и до една морга - там нямат. Иначе мигачите вече работят без проблем.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар