няма страшнопак са 55-60 ватаняма да имаш никакви проблемиза да постигнеш максимален ефект прочети товаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20529или отиди в сервиз да ти ги регулират
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крушки за Мареа какви?
Collapse
X
-
ако приемем, че снимките са меродавни фаровете ти светят кофти. ако искаш аз мога да ти ги купя и пратя, но кога ще имам път към магазина не мога да се наема да ти дам срокове. може би другия месец да прасна и аз найтбрейкър. в моемнта съм със силвърстар и съм доволен. а да дадеш 50 лв за крушки, като ксенона е 100 не си заслужава. пиши ми на лични ако не си се разбързал да слагаш крушки и те устройва да ти ги купя когато могаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
добре де те кръшките са 25лв кви 50 а този ксенон за 100лв да не ми огасне на втората седмица?Ако е добър може и ксенон да сложа и от аде се купува?A в дриве.бг гледах осрам найт бреакер ама е халогенна това има ли значение иначе от там мога да си ги поръчам ама незнам дали става понеже пише че е халогенна?Fiat Stilo 1.9Mjet 150hp
Коментар
-
Skyleca написа:добре де те кръшките са 25лв кви 50 а този ксенон за 100лв да не ми огасне на втората седмица?Ако е добър може и ксенон да сложа и от аде се купува?A в дриве.бг гледах осрам найт бреакер ама е халогенна това има ли значение иначе от там мога да си ги поръчам ама незнам дали става понеже пише че е халогенна?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар