Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само аз ли не съм доволен от XENON-a?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

westdogg написа:
    Моя ксенон ми го монтира един приятел. Без реле, без да маха фаровете и без да взима ток от акумулатора. Директно от исталацията на фаровете взе ток, а и фаровете нали си имат релета, няма смисъл от друго. Монтира ми го за около 1 час, ксенона работи перфектно, не ми се нулира километража, няма никакви странични ефекти
    Без претенции, че разбирам нещо - този вариант ми се струва най-удачен и лесен точно за техно-инвалиди като мене.
    Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
    MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
    Engine Stamp: 176B9.000
    Version Code: 176BV
    Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

Категорично да! . Мисле, че само жичката за "-" ще трябва да оголиш и да я после да я изолираш.
      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
        Категорично да! . Мисле, че само жичката за "-" ще трябва да оголиш и да я после да я изолираш.
        "Мислеее... да я, да я!" :P Няма нищо за оголване, клемите се закачат за жиците отиващи към фабрично предвидената крушка. Минуса, масата, или стола :D се взимат от жичката, която е закачена за основата на фасунгата в която лежи крушката. Тя е с кабелна обувка, издърпва се и ХОП! Муш в жицата към баласта! Другата жичка, плюсовата се закача за онази, която отива към крушката. И пак ХОП и муш в баласта! :D Поздрави и дано не се обидиш за цитата, но ми стана много смешно! А... и в игри и закачки забравих... изолирайте добре двете жички! При мен кабелните обувки на жичките към баласта нямаха предвидени изолацийки за разлика от високоволтовите кабели!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

да за изолацията аз сложих термошлаух.ако нямате пистолет с горещ въздух може да го свиете и със запалка.моя шлаух беше 5мм , но ми беше малко тесен за буксите.

Коментар

westdogg написа:
            фаровете нали си имат релета
            Имат , ама не релета, а реле, което в интерес на истината се използва по съвсем други причини, и когато караш на къси, на практика няма реле (освен ако не си монтирал допълнително)

Коментар

Няма какво да се засягамза цитата Като пиша в форума гледам да е максимално бързо, и да обясня посъщество. Никога не си чета постовете като пиша и се вижда резултата .Аз си мислих, че "-" задължително трябва да е сложен на фасунката. Мислих, че от там замасява и затова увих жичката на ксенона за букстата - моя грешка!ogi28 днес за малко да успея да си преправя схемата на фаровете. Ще оставя нещо и за следващия собственик все пак Ако някой си тъси JTD на добри пари да пише л.с.
              Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Working...
              X