Ако ще се организира поставяне на някакви неща при Оги, викайте ме да помагам с умения и инструменти! Поставих си моят комплект с известни леки затруднения, но вече знам доста тънкости за оптимизиране не монтажа!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Само аз ли не съм доволен от XENON-a?
Collapse
X
-
ilkor написа:Миналата неделна среща един колега си монтира с малко помощ.Ето една снимка от операцията Направо мини като пристигнат и ще я свършим тази работа.Още снимки има тук http://fiat-bg.org/Downloads/Snimki_...ofia/14_02_08/Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
E те тая "поправка на Детрон" не ми е никак ясна. Да препраяш схеми и разни такива се изисква да си доста "на ти" с тоците. Затва ще ми трябва малко хелп ама няка първо да пристигнат ксеноните.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
След, като нямам смущения в аудиото, не ми се нулира дневния километраж и разни подобни екстри и аз не виждам смисъл от допълнително реле. Доста колеги оправдават тази операция с изисквания по-голям ток при самото палене. Ако ми нагорят някои неща след време ще сложа реле :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Абе без да се сърдите, не искам да обидя никои ама се чудя как давате по толкова пари за ксенон а не ви се дават 3 лв. за 1реле и 2 лв за малко кабел . Общо релета, кабел, обувки, един бушон - няма и 10 лв. Решавате си проблемите ( които има и които няма ) а и не ви боли глава. Не вреди и на колата , а само помага. Поздрави П.С. Не искам да обидя никои.Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
-
за смяна на крушка вкъщи не е толкова лесно, трябват си 10 човека! 1 се качва на масата и хваща крушката, 4-ма вдигат масата и почват да я въртят по посока на развиване на крушката, други 4-ма тичат наобратно около тях, за да не им се завие свят, а 1 седи на вратата и гледа да не дойде тока и да удари някой. Така че и за това се искат умения. Колега, ти си решил че не можеш, и това си е! А няма да повярваш колко е лесно, и как си се съмнявал в себе си, след като го направиш
Коментар
-
u_bo
Sev написа:не само :D при мен като нямаше релета и ксенона леко мигаше в момента на включване на консуматора
Коментар
-
Ако не си сигурен в нещо, прочети внимателно нещата, ако трябва си разпечатай, погледни ги на място кое кое е, открии точните кабели, прослушай ги, и чак когато си напълно сигурен, остава да свържеш 2 жици 1 за друга Другия вариант: имай търпение до срещата на форума, доколкото разбрах от другата тема за записванията, колегата Yavor който вече го е направил, ще присъства, и може би няма да има нищо против да ти помогне и да го направите набързо.
Коментар
-
ogi28b написа:Ако не си сигурен в нещо, прочети внимателно нещата, ако трябва си разпечатай, погледни ги на място кое кое е, открии точните кабели, прослушай ги, и чак когато си напълно сигурен, остава да свържеш 2 жици 1 за друга Другия вариант: имай търпение до срещата на форума, доколкото разбрах от другата тема за записванията, колегата Yavor който вече го е направил, ще присъства, и може би няма да има нищо против да ти помогне и да го направите набързо.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Milen’ko_Punto написа:Абе без да се сърдите, не искам да обидя никои ама се чудя как давате по толкова пари за ксенон а не ви се дават 3 лв. за 1реле и 2 лв за малко кабел . Общо релета, кабел, обувки, един бушон - няма и 10 лв. Решавате си проблемите ( които има и които няма ) а и не ви боли глава. Не вреди и на колата , а само помага. Поздрави П.С. Не искам да обидя никои.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Моя ксенон ми го монтира един приятел. Без реле, без да маха фаровете и без да взима ток от акумулатора. Директно от исталацията на фаровете взе ток, а и фаровете нали си имат релета, няма смисъл от друго. Монтира ми го за около 1 час, ксенона работи перфектно, не ми се нулира километража, няма никакви странични ефектиFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар