Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Само аз ли не съм доволен от XENON-a?
Collapse
X
-
-
u_bo
ogi28b написа:.... А найт брейкъра повече свети отколкото е топло-бял.
Коментар
-
е вие твърде повърхностно четете, "синеят" е в сравнение с нормална халогенна лампа, а найт брейкъра идеята им е силата на светлината, а не цвета, докато на разните "блу"-та, идеята им е в това какъв цвят точно излъчват, а не в силата на светлината. От гледна точка на замисъла на лампата, найт брейкър си е точно такъв - дали е по-светещ и по-бял от ообикновена лампа - по-светещ е, а не чак толкова по-бял. А блу-то дали е повече светещо или повече белеещо/синеещо - повече е белеещо, синеещо, отколкото да излъчва силна светлина. Дано сега вече да е ясно какво искам да кажа. Масата може да е черна или висока, зависи какво те интересува.
Коментар
-
nanio написа:някой майстор да го преправи.
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:е вие твърде повърхностно четете, "синеят" е в сравнение с нормална халогенна лампа, а найт брейкъра идеята им е силата на светлината, а не цвета, докато на разните "блу"-та, идеята им е в това какъв цвят точно излъчват, а не в силата на светлината. От гледна точка на замисъла на лампата, найт брейкър си е точно такъв - дали е по-светещ и по-бял от ообикновена лампа - по-светещ е, а не чак толкова по-бял. А блу-то дали е повече светещо или повече белеещо/синеещо - повече е белеещо, синеещо, отколкото да излъчва силна светлина.ogi28b написа:Дано сега вече да е ясно какво искам да кажа. Масата може да е черна или висока, зависи какво те интересува.
Коментар
-
Вчера полазих из колата - направих промяната в ел.инсталацията.Трябваше да направя снимки, ама се сетих като сглобявах вече.Успях да извадя клемата от буксата с триста зора и съм го направил културно без рязане.Най-голям проблем ми беше лазенето в колата - все пак съм 120кила почти и представете си как съм се навирал за таблото с бушоните.Иначе стана много културна, а и докато лазих открих защо алармата ми хваща дистанционното от по-малко разстояние в сравнение с тази на Пунтото (нея сам съм я монтирал) - ами майстора навил на възел антената- разпънах я и сега хваща от вкъщи!Иначе сега късите са ми през реле и на светлинен клаксон работят само дългите.При палене ми направи впечатление че пак ми пригасва ксенона, ама е от консумацията.Само да не светеше толкова синьо, мамка му....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ogi28b написа:nanio написа:някой майстор да го преправи.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
easylife написа:ogi28b написа:nanio написа:някой майстор да го преправи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар